Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 10 03 /11:12

Kelionų organizatoriai vėl skraidina į atpigusį Egiptą, bet didelių nuolaidų nesiūlo

Kelionių organizatoriai, patikinti Užsienio reikalų ministerijos, kad į Egiptą keliauti yra saugu, atnaujina skrydžius į šią Afrikos šalį. Įprasta, kad keliauti į šalis, kur tikėtini neramumai, yra pigiau, tačiau kelionių agentūros didelių nuolaidų poilsiautojams nežada.
Piramidė
Piramidė / Fotolia nuotr.

Nuo spalio 19 dienos Lietuvos kelionių organizatoriai „Tez Tour“ ir „Novaturas“ vėl skraidins turistus į Egiptą. Abu kelionių organizatoriai žada patrauklias kainas, tačiau tai nereiškia, kad keliauti į šią Afrikos šalį bus pigiau.

„Egipto turizmo sektoriuje dirbantys verslininkai jau dabar ėmėsi priemonių turistų susigrąžinimui. Raudonosios jūros kurortų viešbučiai koregavo kainodarą poilsiautojų naudai“, – rašoma bendrovės „Tez Tour“ pranešime spaudai.

Įmonės Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė negalėjo tiksliai pasakyti, kaip, palyginti su praėjusiu sezonu ar laikotarpiu iki neramumų, skirsis kelionių kainos, tačiau aiškino, kad jos tikrai bus mažesnės.

„Kelionių kainos tiek į Hurgadą, tiek į Šarm El Šeichą, yra ypač palankios (…) Kai kurie viešbučiai net 50 proc. mažina savo kainas“, – aiškino bendrovės atstovė.

Kainos yra tikrai  patrauklios, bet kad jos yra mažesnės nei įprastai tokiu sezonu, negaliu pasakyti.

Pasak jos, į Egiptą keliauti yra saugu: „Turistų ir mūsų darbuotojų saugumas yra mūsų prioritetas ir ten, kur nesaugu, mes tikrai neskraidiname turistų. (…) Netgi ir per tuos visus įvykius, kokie jie ten bebūtų buvę, tų kurortų nepasiekė.“

Nuo spalio 19 dienos keliones į Egiptą atnaujina ir „Novaturas“. Iki Naujųjų metų bendrovė į Egiptą skraidins kartą per savaitę, vėliau – po du.

Pasak bendrovės atstovės Ievos Dorelaitienės, nepaisant neaiškios situacijos Egipte, susidomėjimas šia šalimi neslūgsta.

„Pirmuosiuose skrydžiuose jau likę mažai vietų. Egiptas tikrai yra patrauklus nardymo mėgėjams dėl to, kad ten žiemos  sezonu yra šilta, todėl skrydžių į Egiptą patrauklumas nesumažėjo“, – sakė I.Dorelaitienė.

Pasak jos, kelionių į Egiptą kainos smarkiai nesikeičia: „Šiuo metu kainos yra tikrai  patrauklios, bet kad jos yra mažesnės nei įprastai tokiu sezonu, negaliu pasakyti.“

„Novaturas“ siūlo Hurgadoje savaitę pailsėti mažiausiai už 1,4 tūkst. Lt, „Tez Tour“ mažiausia kelionės į Egiptą kaina svyruoja maždaug ties 1,1 tūkst. Lt riba.

Ketvirtadienį kelionių organizatorius „Go Planet Travel“ pranešė taip pat pradedantis skraidinti turistus į Egiptą. Bendrovė siūlys atostogauti viename šių Egipto kurortų – Taboje, Hurgadoje arba Šarm El Šeiche.

„Novaturo“ kelionių į Egiptą pasiūlymai:

Simbolinės nuolaidos
Simbolinės nuolaidos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas