Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2022 12 27

Klientai – be remonto, darbuotojai – be algų: apgavystėmis kaltinamas verslininkas plūsta ukrainiečius

Įmonės „Apdailos menas“ ir „Renovacija LT“ vadovas Tomas Rudzinskas užsitraukė klientų ir darbuotojų nemalonę. Nukentėjusieji tvirtina, kad sumokėję pinigus liko be remonto ar prastai padaryta apdaila, o kai kurie darbuotojai skundžiasi negavę pinigų. Pats T.Rudzinskas, kalbėdamas su 15min žurnaliste, liejo pyktį ant „broką pridariusių“ ukrainiečių buvusių darbuotojų.
Atliktas vonios remontas
Atliktas vonios remontas / Vilnietės Olgos nuotr.

Klientai teigia neatgavę nė savo būsto raktų, darbuotojai – algų

Įmonių „Apdailos menas“ ir „Renovacija LT“ bei jų vadovo Tomo Rudzinsko vardas kai kuriems su šiuo žmogumi susidūrusiems kelia nemalonių asociacijų.

Į 15min kreipėsi vieno iš buvusių šio verslininko darbuotojų mama, prašiusi ją įvardyti kaip V.B. Ji pasakojo, kad sūnus nukentėjo – neatgavo uždirbtų kelių tūkstančių eurų.

Ji įvardijo ir kelis T.Rudzinskui dirbusius ukrainiečius, kurie taip pat esą liko be savo uždirbtos algos. Abu vyrai iki šiol neatgauna atitinkamai 3,4 ir 4 tūkst. eurų. Vienam iš šių vyrų, kaip išgirdo 15min, nebuvo sumokėta net tuomet, kai žmona atsidūrė ligoninėje ir verkiant reikėjo pinigų jai operuoti – T.Rudzinskas užklupusioms darbuotojo šeimą negandoms liko abejingas. Kad šių darbuotojų istorijos – tiesa, jie grindžia dokumentais, kuriuos gavo 15min.

Apmaudo neslepia ne tik darbuotojai, bet ir klientai. Skaitant atsiliepimus rekvizitai.lt portale, matyti, kad šįmet komentarus čia paliko ne vienas šio asmens ar jo įmonių darbu nusivylęs klientas.

„Darbus pradėjo, bet nepadarė nei už gauto avanso sumą, nei pateikė sąskaitų, kas buvo pirkta už grynuosius pinigus. Pasiėmė mūsų remontuojamo būto raktus, net neketina atiduoti. Sako: „Dar čia ko, važinėsiu ir atidavinėsiu raktus“, – rašo Zofija, palikusi komentarą prie įmonės „Apdailos Menas“.

123RF.com nuotr./Namų remontas
123RF.com nuotr./Namų remontas

Jai antrina ir Raimiu prisistatantis internautas, sakydamas, kad „Apdailos Menas“ ir vadovas T.Rudzinskas yra visiškai nepatikimas.

15min rado ir daugiau galimai nukentėjusių nuo šio asmens atsiliepimų, susisiekė su be pinigų paliktais buvusiais jo darbuotojais ir pasidomėjo šio asmens skolų bei teismų istorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius