Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kritikos sulaukęs „Revolut“ stiprina valdymą ir pasitelkia daugiau kompetencijos

Skaitmeniniu banku tampantis Londono startuolis „Revolut“ išplėtė vadovų komandą, taip siekdamas sustiprinti rizikos prevencijos ir kontrolės veiklas. Anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodžiusių abejonių, ar „Revolut“ gali patikimai suvaldyti rizikas.
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas
Lietuvoje siūlys atlyginimus pervesti į „Revolut“ sąskaitas / „Revolut“ nuotr.
Temos: 2 Bankas Revolut

Prie „Revolut“ valdybos prisijungė du nauji direktoriai, vadovo patarėjas bei Reguliacinės atitikties skyriaus vadovas, prieš tai dirbęs Didžiosios Britanijos rinkų priežiūros tarnyboje (FCA), teigiama pranešime.

Bruce’as Wallace’as, anksčiau užėmęs Operacijų vadovo pareigas „Silicon Valley Bank“ (SVB), paskirtas nevykdančiuoju direktoriumi ir „Revolut“ Rizikos bei atitikties komiteto pirmininku. Dirbdamas SVB, B.Wallace’as vadovavo produkto, operacijų ir technologijų kūrimui, o iki tol daugiau kaip 20 metų praleido dirbdamas „Wells Fargo“ JAV, kur vadovavo skirtingoms verslo funkcijoms.

Prie „Revolut“ valdybos kaip ketvirtoji nevykdančioji direktorė prisijungė ir Caroline Britton, kuri daugiau kaip 30 metų dirbo „Deloitte“ Audito partnere ir buvo atsakinga už kelių stambių tarptautinių bankų auditą, ji tampa „Revolut“ Audito komiteto pirmininke.

„Visi nauji paskyrimai į valdybą priimti po bent pusės metų bendravimo patarėjų rolėje – taip siekiame įsitikinti, kad tiek kompanija, tiek ir valdybos nariai vienodai supranta augimo kryptį ir ambicingus mūsų tikslus“, – teigia „Revolut“ įkūrėjas ir vadovas Nikolajus Storonskis.

„Revolut“ taip pat patvirtino, kad nuo šiol Martinas Gilbertas, investicinės kompanijos „Standard Life Aberdeen” vienas iš vadovų ir „Glencore“ direktorius, užims „Revolut“ vadovo Niko Storonskio patarėjo poziciją.

„Revolut” praneša paskyrę ir dar kelis naujus vadovus, dirbsiančius atitikties bei reguliacinėse srityse. Dr. Soupsas Ranjanas, buvęs „Coinbase“ Duomenų analizės ir rizikos vadovas, metų pradžioje buvo paskirtas „Revolut“ Finansinių nusikaltimų rizikos skyriaus vadovu.

Prie „Revolut“ prisijungė ir buvęs Didžiosios Britanijos reguliuotojo FCA (Rinkų priežiūros tarnybos) specialistas Christopheris Singhas, kuris daugiau kaip dešimtmetį vadovavo stambią Didžiosios Britanijos mažmeninių bankų grupę prižiūrinčiai komandai. C.Singhas užėmė „Revolut“ Reguliacinės atitikties vadovo poziciją.

„Sprendimai samdyti šiuos naujus vadovus ir valdybos narius buvo svarstomi ilgą laiką, nes, kompanijai sparčiai augant, svarbu aiškiai išgryninti, kokio profilio specialistai reikalingi kiekvienoje fazėje. Mums ypač svarbu rasti žmones, kurie turėtų ne tik stiprų finansų, bet ir technologijų išmanymą“, – kalba N.Storonskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas