Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Krone Scanbalt“ pajamos per metus augo 73 proc. iki 72 mln. eurų

Vokietijos kapitalo puspriekabių prekybos bendrovė „Krone Scanbalt“ praėjusiais finansiniais metais (nuo 2022 metų rugpjūčio iki šių metų liepos pabaigos) gavo 72,2 mln. eurų pajamų – 73 proc. daugiau nei 2021–2022 metais (41,8 mln. eurų). 
Vilkikai kelyje „Via Baltica“
Vilkikai kelyje „Via Baltica“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Pajamos

Bendrovė per metus uždirbo 1,85 mln. grynojo pelno – 13 proc. mažiau (2,13 mln. eurų), rodo Registrų centrui pateiktos  ataskaitos. 

„Krone Scanbalt“ teigia, kad prasidėjus karui Ukrainoje teko perorganizuoti veiklą, tačiau prekyba ir naujomis, ir naudotomis priekabomis augo, nepaisant sulėtėjimo logistikos ir transporto sektoriuje.

„Prekyba naudotomis puspriekabėmis ne tik kad nesustojo, bet atvirkščiai, prekyba padidėjo, įmonė pastoviai generavo didelius finansinius srautus iš šios veiklos ir atitinkamai buvo uždirbtas nemažas pelnas“, – teigiama įmonės metiniame pranešime.

Naujų priekabų nupirkta daugiau net ir augant jų kainoms: „Stebėjome jų išaugusį poreikį, nežiūrint į padidėjusias jų kainas. Klientai pirko, vykdė savo įsipareigojimus, nežiūrint į šiokį tokį transporto–logistikos rinkos sulėtėjimą“.

„Sodros“ duomenimis, Lietuvos „Krone Scanbalt“ dirba 19 darbuotojų. 100 proc. įmonės akcijų priklauso Vokietijos „Bernard Krone Holding“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus