Tarpinių produktų, kurių alkoholio kiekis yra iki 15 proc., gamyba per metus sumažėjo 30,4 procento. Tarpinių produktų, kurių alkoholio koncentracija yra nuo 15 iki 22 proc., gamyba sumažėjo 33,7 proc., vyno gamyba – 19,8 procento.
Fermentuotų gėrimų, kurių alkoholio koncentracija yra iki 6 proc., gamyba padidėjo 37,4 proc., fermentuotų gėrimų, kurių alkoholio kiekis didesnis kaip 6 proc., gamyba išaugo 16,5 proc., o kitų alkoholinių gėrimų – 6,5 procento.
Kalbant apie absoliutų alkoholį pagal tūrį, alkoholinių gėrimų gamyba Latvijoje per pirmuosius šešis šių metų mėnesius padidėjo 1,3 procento.
2020 metais Latvijoje buvo pagaminta 50,863 mln. litrų alkoholinių gėrimų, neįskaitant alaus – 8 proc. mažiau nei 2019-aisiais.