Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Loterijoje „Eurojackpot“ 81 mln. eurų laimėjo žaidėjas, bilietą įsigijęs Kėdainiuose

Didžiausią piniginį prizą Baltijos šalių loterijų istorijoje – 81 mln. eurų – laimėjo žaidėjas, „Eurojackpot“ bilietą įsigijęs Kėdainiuose.
„Eurojackpot“
„Eurojackpot“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip antradienį pranešė loterijos organizatoriai, milijoninis prizas atiteko ištikimam žaidėjui, susikūrusiam savo skaičių derinį.

„Labai nekantriai laukiame šios pažinties ir norime išgirsti, kaip žaidėjas sukūrė laimingąjį skaičių derinį ir kiek kartų jį išbandė, kol nusišypsojo tokia fantastiška sėkmė. Labiausiai norime tiesiog paspausti ranką ir pasveikinti, pasidžiaugti, kad rekordinis laimėjimas penktadienį teko būtent Lietuvai“, – pranešime cituojama „loto.lt“ kategorijos įvaizdžio vadovė Justė Pažūsytė.

Saugodami laimėtojo privatumą, daugiau informacijos apie loterijos laimėtoją organizatoriai kol kas neatskleidžia.

Kol kas taip pat neaišku, ar laimėjimas iškeliaus į Kėdainius, kur buvo įsigytas laimingas bilietas, ar į kitą Lietuvos vietą. 

„Labai apsidžiaugėme, kad laimėtojas greitai atsiliepė į mūsų kvietimą ir susisiekė su „loto.lt“ klientų aptarnavimo centru. Tad dabar belieka atlikti įprastas procedūras, kad beveik 81 mln. eurų pasiektų nugalėtoją ir Lietuvos istorijoje atsirastų įrašas apie didžiausią kada nors laimėtą loterijų prizą ir naują milijonierių“, – pranešime sakė „Olifėja“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Donatas Kazlauskas.

Loterijos taisyklės numato, kad laimėtojas ar laimėtoja į loterijų atstovybę atsiimti laimėjimo turi atvykti gyvai per 30 dienų, kartu atsinešdamas ir laimingąjį bilietą.  

Iki šiol didžiausią „Eurojackpot“ laimėjimą Lietuvoje buvo pelnęs vilnietis, 2022 metais laimėjęs daugiau nei 24 mln. eurų.

Praėjusiais metais, Joninių naktį šioje loterijoje vilnietė laimėjo 2,2 mln. eurų. 

Kartu su žaidėjais iš Lietuvos „Eurojackpot“ loterijoje žaidžia dar 18-kos Europos šalių gyventojai: Danijos, Vokietijos, Estijos, Suomijos, Graikijos, Italijos, Islandijos, Kroatijos, Latvijos, Nyderlandų, Norvegijos, Lenkijos, Švedijos, Slovakijos, Slovėnijos, Ispanijos, Čekijos ir Vengrijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas