Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasiūlė naujovę lietuviams – mokėti palūkanas už bet kada pasiekiamas santaupas

Daugiau kaip 45 mln. privačių klientų pasaulyje turinti „Revolut“ programėlė lietuviams pristato naujovę – bet kada pasiekiamų santaupų (angl. Instant Access Savings) paslaugą, kuri leis gauti iki 3,5 proc. metinių palūkanų , išmokamų kasdien. Santaupas bet kada galima papildyti, dalį ar visas lėšas prireikus išsiimti, nėra jokių minimalios sumos ribojimų, rašoma „Revolut“ pranešime spaudai.
Piniginė
Piniginė / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Revolut Palūkanos

Ši paslauga leidžia žmonėms pradėti taupyti vos gavus atlyginimą ir pervedus jį į santaupas. Prireikus pinigų, jų bet kada galima išsiimti be jokių terminų įsipareigojimų, o už likusius ir toliau kasdien gauti palūkanų. Santaupoms yra taikoma indėlių apsaugos draudimo schema sumoms iki 100 tūkst. eurų.

Konkreti palūkanų norma priklauso nuo kliento naudojamo plano.

Santaupos papildo „Revolut“ taupymo paslaugų lietuviams pasiūlą. Prieš metus startavo Lanksčioji sąskaita (angl. Flexible Account), kurios lėšos investuojamos į pinigų rinkos fondus. Tai yra investicinė paslauga su visomis susijusiomis rizikomis, jai netaikoma indėlių draudimo schema, bet galioja įsipareigojimų investuotojams draudimo sistema iki 22 tūkst. eurų.

Atostogų sezono piko metu – papildoma apsauga nuo kišenvagių

„Revolut“ kovos su finansiniu nusikalstamumu 2023 m. duomenų ataskaita rodo, kad 38 proc. neautorizuoto sukčiavimo (kai finansinis sukčiai veikia be žmogaus žinios) atvejų sudarė fizinės vagystės, ypač visame pasaulyje auga kišenvagių atvejų. Tai itin aktualu vasaros laikotarpiu, kai daugiau keliaujame, daugiau laiko leidžiame renginiuose, viešose vietose. Dažniau būdami tarp žmonių, patiriame ir didesnę „naršymo per petį“ riziką, kai piktavaliai pirmiausia pamato telefonų ir banko programėlių slaptažodžius, kuriais vėliau bando pasinaudoti ir apeiti saugumo priemones ar tiesiog nugvelbia neužrakintus įrenginius.

Nuo šiol savo santaupoms apsaugoti žmonės gali pasinaudoti papildomu tapatybės patvirtinimo lygmeniu – saugumo nustatymuose tereikia įjungti naują „Turto apsaugos“ (angl. Wealth Protection) funkciją. Ji įgalins pažangią veido atpažinimo funkciją, kuri veiks kaip papildomas saugiklis visuomet, kai norėsite išimti dalį ar visas lėšas iš Santaupų ar Lanksčiosios sąskaitos.

Daugelis finansų programėlių naudoja tik vieną biometrinį saugiklį (veido ar pirštų antspaudo atpažinimą), todėl įrenginiui atsidūrus kišenvagio rankose ir jam pakeitus biometrinius duomenis į savo, žmonių santaupas tampa itin pažeidžiamos. Turto apsaugos funkcija naudotojo tapatybę pagal asmenukes patikrins, ar duomenys sutampa su kliento informacija, pateikta jam besiregistruojant. Sukčiavimo atveju piktavaliai dėl papildomos apsaugos negalės pasiekti klientų santaupų bei fondų lėšų.

Turto apsauga yra dalis „Revolut“ naujausiomis technologijomis paremto saugumo priemonių paketo. Lėšų saugumą bendrovė užtikrina naudodama pažangius dirbtinio intelekto modelius ir turėdama daugiau kaip 4 tūkst. žmonių kovos su finansiniu nusikalstamumu komandą. Vien per praėjusius metus naujausių technologijų dėka buvo užkirsta daugiau kaip 565 mln. eurų vertės galimam sukčiavimui visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus