Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Noewe“ grupės vadovė – U.Gruodienė

Integruotų verslo paslaugų grupei „Noewe“ (buvusiai „Lewben“) vadovauja Ugnė Gruodienė. Kaip grupės vykdomoji partnerė ji bus atsakinga už organizacijos plėtrą, ketvirtadienį pranešė grupė.
„Noewe“ nuotr.
„Noewe“ nuotr.
Temos: 1 Verslas

Anot jos, grupės įkūrėja ir vadovė Rita Kavaliauskienė veiklą „Noewe“ tęs kaip gerovės valdymo paslaugų direktorė ir kartu su verslininku Viliumi Kavaliausku įgyvendins verslo projektus užsienyje.

U.Gruodienė anksčiau vadovavo slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninei Trakuose „Addere Care“ (buvęs „Trasalis“), dirbo logistikos bendrovių „Thermo-Transit Danmark“ ir „Girteka Logistics“ valdybose, taip pat yra įgijusi advokatės patirties.

2009 metais įkurta „Noewe“ grupė teikia teisės, finansų ir apskaitos, įmonių valdymo ir administravimo paslaugas bei gerovės valdymo konsultacijas.

„Noewe“ grupės, jungiančios įmones „Noewe“, „Noewe Legal“, „Nordgain“ ir „Strategy Labs“, konsoliduotos aštuonių šių metų mėnesių pajamos siekė 7,5 mln. eurų, o pelnas prieš mokesčius, palūkanas ir amortizavimą (EBITDA) – 1 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas