Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Norvegijos įmonė Vilniuje plečia veiklą: įdarbins dar 100 žmonių

Norvegijos verslo paslaugų teikėja „Norian“ plečiasi Vilniuje – įmonė per ateinančius trejus metus žada įdarbinti bent 100 specialistų.
Norian nuotr.
Norian nuotr.

Šiuo metu „Norian“ ieško apskaitos, darbo užmokesčio ir IT specialistų, pranešė užsienio investicijų plėtros agentūra „Investuok Lietuvoje“.

„Per beveik du dešimtmečius „Norian“ penkis kartus padidino darbuotojų skaičių Lietuvoje ir papildė savo funkcijų sąrašą pažangiais automatizavimo sprendimais“, – pranešime sakė „Investuok Lietuvoje“ vadovas Elijus Čivilis.

Didžioji dalis „Norian“ komandos Vilniuje teikia paslaugas skandinavų kalbomis, bendraudama tiek su galutiniais klientais, tiek su Skandinavijos finansų institucijomis.

Osle įsikūrusi „Norian“ yra apskaitos, darbo užmokesčio ir pažangių automatizavimo sprendimų teikėja, aptarnauja daugiau nei 1,5 tūkst. verslo klientų. Įmonės padaliniuose šešiose šalyse iš viso dirba 600 specialistų.

2005 metais bendrovė įsteigė finansinių sandorių centrą Lietuvoje. Nuo to laiko jo darbuotojų skaičius ir funkcijos išsiplėtė ir šiuo metu tai yra didžiausias „Norian“ padalinys, kuriame dirba 350 specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas