Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje vietoj buvusio baseino „Jūratė“ gali atsidaryti „Marriott“ prekės ženklo viešbutis

Jau kitais metais Palangoje buvusio baseino „Jūratė“ teritorijoje prasidės aktyvūs statybų darbai – čia bus statomas 170 kambarių viešbutis „Marriott“, teigia jo vystytojas bendrovės „SPA Vilnius“ valdybos narys Rokas Navickas.
„Marriott“ tinklo viešbutis Palangoje duris atvers, planuojama 2018-aisiais.
„Marriott“ tinklo viešbutis Palangoje duris atvers, planuojama 2018-aisiais. / "Marriott.com" nuotr.

Tačiau Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė sako, kad ši žinia platinama anksčiau laiko, nes sutartis su didžiausiu pasaulyje viešbučių tinklu dar nepasirašyta, rašo portalas delfi.lt.

Tai, kad kol kas su „Marriot“ pasirašytas tik ketinimų protokolas, bet ne sutartis dėl franšizės portalui patvirtino ir pats R. Navickas: „Sutartis kol kas yra derinama. Tačiau jau aišku, kad mūsų viešbučio prekės ženklas bus „Marriott by Marriott“.

Bet E. Šiškauskienė suabejojo tokiais teiginiais – ji aiškino, kad „Marriott“ turi ne vieną prekės ženklą, pavyzdžiui, „JW Marriott“, „Renaissance Hotels“, „The Delta Hotel by Marriott“ ir t.t., o kol nėra pasirašyta galutinė sutartis tarp investuotojo ir viešbučių tinklo, tol negali būti aišku, kokį prekės ženklą jis gaus. Ji delfi.lt taip pat nurodė, kad šiuo metu pasirašytas ketinimų protokolas praktiškai nieko nereiškia – tik tai, kad tinklui tiktų Palangoje siūloma vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito