Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pigu.lt pristatė siuntų terminalus: prekių atsiėmimas – nemokamas

Pigu.lt Vilniuje pastatė keturis siuntų terminalus, iš kurių savo prekes klientai galės pasiimti nemokamai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Pigu.lt terminalas
Pigu.lt terminalas / Pigu.lt nuotr.

Elektroninė parduotuvė Pigu.lt savo klientams pasiūlė naują prekių atsiėmimo būdą – terminalus. Iki šiol tik prekių atsiėmimo centre galėję atsiimti savo užsakymus, vilniečiai galės tai padaryti arčiau namų.

Keturiose Vilniaus miesto vietose veikiančiuose terminaluose prekes bus galima atsiimti nemokamai dar tą pačią užsakymo dieną patogiu metu.

Bendrovės ateities planuose – terminalus išplėsti ne tik į dešimt didžiausių šalies miestų, bet ir kitas Baltijos valstybes.

„Pasaulinės prekybos tendencijos ir pirkėjų lūkesčiai sparčiai naikina ribą tarp fizinių ir internetinių prekybos vietų. Pritaikę „Click&Collect” principą, kai žmogus vienu mygtuko paspaudimu savo mobiliajame telefone įsigyja prekę ir ją atsiima po kelių valandų jam patogioje vietoje, siūlome individualiai prie šiuolaikinio miestiečio gyvenimo būdo pritaikytas apsipirkimo galimybes“, – cituojamas „Pigu.lt“ generalinis direktorius Dainius Liulys.

Pirmieji keturi terminalai stovi PC „Rimi“ Fabijoniškėse, Šiaurės miestelyje, Pilaitėje ir Justiniškėse. Naujieji „Pigu“ terminalai naudojami iki 30 kg sveriančių prekių pristatymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?