Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ pardavimai augo 20 proc.

Pirmąjį šių metų ketvirtį prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ veikiančių prekybininkų apyvartos, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, augo 20 proc. Daugiausia pirkėjų sulaukta vasarį – šalčiausiomis dienomis čia apsilankė trečdaliu daugiau žmonių nei įprastai.
Laisvalaikio ir prekybos centras „Panorama“
Laisvalaikio ir prekybos centras „Panorama“ / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Lyginant su praėjusiais metais, drabužiams pirkėjai išleido 23 proc. daugiau. Taip pat žymiais didėjo juvelyrikos bei elektronikos sektorių apyvarta, atitinkamai 30 proc. ir 26 proc. Pirmąjį šių metų ketvirtį 20 proc. daugiau pirkėjai išleido kosmetikos, apatinių drabužių bei sporto prekių parduotuvėse.

Lankytojų srautas per tris šių metų mėnesius ūgtelėjo 10 proc. Pasak B. Kalanovaitės, lyginant su praėjusiais metais smarkiai padaugėjo svečių iš Baltarusijos. Per sausį – kovą svečiai iš kaimyninės valstybės įvairioms prekėms išleido 60 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu.

Kaip ir praėjusiais metais, atvykėliai iš Baltarusijos prekybos centre daugiausiai pirko drabužių, parfumerijos ir kosmetikos. Lyginant su pernai, labai išaugo namų apyvokos, aksesuarų bei juvelyrikos pardavimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito