Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rugsėjį didžiausia atlyginimų mediana Lietuvoje buvo „Httpool Lithuania“

Socialinių tinklų partnerei „Httpool“ priklausančioje agentūroje „Httpool Lithuania“  atlyginimų mediana rugsėjį siekė 8,2 tūkst. eurų (iki mokesčių) ir buvo didžiausia Lietuvoje, rodo „Sodros“ duomenys. 
Grynieji eurai
Grynieji eurai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Įmonėje, kurioje rugsėjį dirbo 33 darbuotojai, vidutinis atlyginimas buvo 16,2 tūkst. eurų.

Kompiuterių programavimo ir konsultacijų įmonės „Railsbank Technology“ (30 darbuotojų) atlyginimų mediana ir vidurkis rugsėjį siekė po 7,5 tūkst. eurų, tarptautinės farmacijos įmonės „Boehringer Ingelheim“ Lietuvos filialo (21 darbuotojas) – atitinkamai 7,1 tūkst. ir 7 tūkst. eurų, o programinės įrangos gamintojos „Oracle“ padalinio (44 darbuotojai) – 7 tūkst. ir 8,1 tūkst. eurų.

„Orlen Lietuvos“ gamyklos rekonstrukcijos rangovės – JK įmonės „Petrofac International“ – padalinio 75 darbuotojų mediana rugsėjį buvo 7 tūkst., o vidutinis atlyginimas –  8,5 tūkst. eurų, energetikos įmonėje „E energija“ (29 darbuotojai) mediana siekė 7 tūkst. eurų, atlyginimų vidurkis buvo 11,6 tūkst. eurų, tuo metu Danijos startuolio „Podimo“, kuriančio pasaulinę podkastų ir garso knygų platformą, padalinio Vilniuje (37 darbuotojai) – 6,7 tūkst. ir 6,2 tūkst. eurų.

JAV kapitalo kompiuterinių programų ir kitų informacinių paslaugų kūrimo įmonės „Wannaby“ (22 darbuotojai) atlyginimų mediana buvo 6,7 tūkst. eurų, vidutinis atlyginimas – 5,6 tūkst. eurų, JAV darbo laiko ir apmokėjimo apskaitos sprendimų bendrovės „Deel“ kontroliuojamos Vilniaus įmonės „Probonas“ (68 darbuotojai) – 6,7 tūkst. ir 8,5 tūkst. eurų, o JK kapitalo verslo konsultacijų įmonėje „Architus Systems Lithuania“ (33 darbuotojai) – 6,5 tūkst. ir 6,8 tūkst. eurų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas