Mėsos, neskaitant paukštienos, gamyba išaugo 11 proc., mėsos pusgaminių – 8,2 proc., rūkytų mėsos gaminių – 3,5 proc., mėsos konservų – 10,1 procento.
Paukštienos gamyba sumenko 1,5 procento.
Žuvų ir kitų jūros gėrybių produkcijos, įskaitant konservuotos, pernai pagaminta 0,4 proc. daugiau nei užpernai.
Šviežių pieno produktų gamyba paaugo 1,5 proc., sviesto – 4,7 proc., sūrių – 4,8 procento.
Miltų gamyba sumenko 2,5 proc., duonos ir pyrago gaminių – 3,9 proc., konditerijos gaminių – 4,2 proc., o saulėgrąžų aliejaus – ūgtelėjo 8,1 procento.
Mineralinio ir geriamo vandens gamyba augo 2,4 proc., sulčių ir jų gėrimų – 0,6 procento.
Alaus pagaminta 3,3 proc. daugiau.