Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 10 /13:46

„Tele2“ tiesia ranką Baltarusijos investuotojams – suteiks nemokamą ryšį

„Tele2“ prisideda prie valstybės siekio padėti verslams iš trečiųjų šalių lengviau kurtis Lietuvoje. Operatorius investuotojams iš Baltarusijos mobiliojo ryšio paslaugas pirmąjį pusmetį teiks nemokamai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Ryšio antenos
Ryšio antenos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Investicijų ir talentų iš kitų šalių pritraukimas – strateginė kryptis, svarbi visai šalies ekonomikai. Suprasdami verslo iššūkius ir kaip sudėtinga perkelti veiklą į kitą šalį, norime padėti įmonėms lengviau žengti pirmuosius žingsnius Lietuvoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Lietuvoje įsisteigę verslai iš Baltarusijos pirmus 6 mėnesius operatoriaus išmaniaisiais ryšio paslaugų planais galės naudotis nemokamai. Pasiūlymas galios visiems įmonės darbuotojų pasirinktiems išmaniems planams.

Pasibaigus numatytam laikotarpiui įmonėms liks galioti sudarant sutartį su operatoriumi pasirinktų paslaugų planų kainos. Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį.

Tokios pat iniciatyvos jau anksčiau ėmėsi ir kitos bendrovės. Jaunius Špakauskas, „Bitė Lietuva“ korporatyvinės komunikacijos vadovas, teigia, kad Baltarusijos bendroves „Bitė“ pakvietė kurtis Lietuvoje jau beveik prieš metus, dar pernai spalį.

Visoms veiklą į Lietuvą perkeliančioms sektoriaus bendrovėms „Bitė“ 3 mėnesius nemokamai teikiame ryšio paslaugas.

„Pasiūlymu pasinaudojo ne viena Baltarusijos bendrovė, todėl džiaugiamės, jog tokiu būdu padėjome kaimyninės šalies darbuotojams lengviau įsikurti mūsų šalyje. Džiaugiamės ir tuo, kad daugiau Lietuvos bendrovių seka įkvepiančiu pavyzdžiu bei kviečiame ir kitų sektorių atstovus aktyviau teikti paramą veiklą iš Baltarusijos į mūsų šalį perkeliančias bendroves“, – sakė J.Špakauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas