Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 04

„Veiklių moterų klubo“ įkūrėja Rasa Jusionytė – apie tai, kaip pradėjo investuoti ir kiek tam skiria pajamų

Mokymų platformos „Veiklių moterų klubas“ įkūrėja Rasa Jusionytė atskleidė auksinę savo investavimo taisyklę – prieš renkantis, kur investuoti, kelia sau pareigą gerai atlikti namų darbus.
Rasa Jusionyte foto
Rasa Jusionyte foto / Asmeninio archyvo nuotrauka

Rasos Jusionytės vardas žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Meno kūrėjų šeimoje užaugusi moteris, realizavo save daugelyje sričių – žinių vedėjos, nuosavo žurnalo „What do people do“ turinio kūrėjos ir redaktorės. Rasa taip pat ne vienerius metus strategavo kitų įmonių komunikacinę liniją, o šiandien savo žiniomis ir patirtimi dalijasi tūkstantinę moterų bendruomenę jungiančioje mokymų platformoje „Veiklių moterų klubas“, prie kurios vairo šalia kolegės stovi ir pati.

Tobulėjimo kursus karjeros ir asmeninių tikslų temomis vedančiai Rasai, natūralu, nesvetima ir asmeninių finansų valdymo tema. Kokia buvo moters finansavimo pradžia? Kiek lėšų ji skiria investavimui? Kaip diversifikuoja savo investicinį portfelį ir kokius patarimus turi moterims? Rasa pasidalijo su moterų įsitraukimą investavimo srityje padedančio ugdyti projekto „Inwest“ auditorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi