Sportas gyvai
2023 03 05

Verslininko, dingstančio su avansais, aukų sąrašas pildosi: įtaria ir galimu tyčiniu bankrotu

Įmonių „Apdailos menas“, „Renovacija LT“, „Lubų sprendimai“ vadovas Tomas Rudzinskas nuskambėjo kaip apgavęs ir išplūdęs ukrainiečius darbuotojus, su kuriais neatsiskaitė, taip pat be remonto ar su prastai padaryta apdaila palikęs klientus. Po 15min straipsnio atsirado ir dar vienas nukentėjęs asmuo, kuris pasakojo, kad minėtas verslininkas iš jo paėmęs per 5 tūkst. eurų avansą, tačiau remonto darbai sodo namelyje nebuvo atlikti. Vyras įtaria T.Rudzinską tyčia įmones vedant prie bankroto, taip vengiant įsipareigojimų.
Vonios remontas
Vonios remontas / Vilnietės Olgos nuotr.

15min jau rašė apie tai, kad T.Rudzinską klientai kaltino neatlikus darbų, o darbuotojai – nesumokėjus atlyginimų. Plačiau skaitykite: Klientai – be remonto, darbuotojai – be algų: apgavystėmis kaltinamas verslininkas plūsta ukrainiečius.

Po šios publikacijos į 15min kreipėsi Aris, nenorėjęs viešai atskleisti savo pavardės.

Vyras pasakojo, kad T.Rudzinskas iš jo paėmė per 5 tūkst. eurų avanso, tačiau sodo namelio remontas taip ir nebuvo atliktas.

„Yra didelis būrys nuo T.Rudzinsko nukentėjusių klientų. Buvome susibūrę į grupę, planavome teikti bendrą grupės ieškinį. Tačiau dėl karantino nepavyko visko užbaigti. Aš asmeniškai turiu ir teismo nutartį dėl T.Rudzinsko skolos, tačiau jis vieną firmą subankrotina, įsteigia kitą ir vėl švarus“, – įtarimus dėl tyčinio įmonės, iš kurios turėtų būti išieškoma skola, bankroto metė Aris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius