Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje atidaromas didžiausias Lietuvoje verslo bendradarbystės centras

Šeštadienį Vilniuje veiklą pradeda naujas jaunimo verslumo ir bendradarbystės centras . Čia kurti, megzti naudingus ryšius ir dalintis savo idėjomis galės iki 100 jaunų verslininkų ir inovatorių. Centro atsiradimą inicijavo „Credit24“ ir „Hub Vilnius“, pasirašydami ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį.
Verslininkas
Verslininkas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Centro patalpose nuolat dirbs naujus produktus ir paslaugas kuriančių startuolių (startup) komandos. Čia taip pat bus organizuojami seminarai, mokymai ir konferencijos, kuriose patirtimi dalinsis sėkmingi verslininkai iš Lietuvos, Baltijos regiono ir  kitų užsienio valstybių.

„Mūsų bendrovė prieš šešerius metus veiklą pradėjo kaip startuolis. Palaikome jaunus inovatorius ir norime prisidėti prie naujojo lietuviško GetJar ar Skype gimimo,“ – teigia paskolas su prekės ženklu „Credit24“ teikiančios UAB „MCB Finance“ vadovas Augustas Štaras.

Anot jo, „Credit24“ remia startuolių judėjimą visose Baltijos šalyse ir aktyviai dalyvauja verslumo skatinimo renginiuose.

Pasak vieno iš „Hub Vilnius“ įkūrėjų Mindaugo Danio, Lietuvoje vystosi perspektyvi startuolių ekosistema, todėl būtina plėtoti sąlygas, kuriose visi pradedantys technologinį verslą galėtų tobulėti.

„Bendradarbystės centrai sustiprina ryšius, suveda įvairių specialybių žmones, kurie sujungę savo idėjas pasiekia pasaulį keičiančius rezultatus“, – sako M. Danys.

Naujasis 415 kv.m. ploto bendradarbystės centras bus atidarytas Vilniaus centre, Šermukšnių gatvėje. Šis „Hub Vilnius“ centras bus vienas iš 2000 veikiančių bendradarbystės centrų pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas