Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Vilniuje bus kuriama nauja „Judu“ programėlė

Vilniaus savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“, valdanti prekės ženklą „Judu“, kurs programėlę, skirtą viešajam transportui ir automobilių parkavimui sostinėje.
Kauno gatvėse įrengiama išmanioji parkavimo sistema
Kauno gatvėse įrengiama išmanioji parkavimo sistema / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Naujoje aplikacijoje bus atnaujintas ir išplėstas funkcionalumas, atnaujintas dizainas, o vartotojams bus suteikta patogesnė prieiga“, – komentare BNS sakė „Judu“ Technologijų skyriaus vadovas Domantas Stanelis.

Anot jo, taip pat svarstoma galimybė programėlę pritaikyti ir pėstiesiems bei dviratininkams.

D. Stanelio teigimu, naujoji programėlė sujungs dabar veikiančias aplikacijas: parkavimo – „m.Parking“ ir viešojo transporto bilietų įsigijimo – „m.Ticket“.

Pasak jo, bus atnaujintas programėlės dizainas bei funkcijos, prieinamos prisijungus su viena prieiga, registruojantis elektroniniu paštu, bendra savitarnos paskyra veiks ir programėlėje, ir savitarnos portale.

D.Stanelis teigė, kad naująja aplikacija naudotis galės visi vartotojai, nepriklausomai nuo jų mobiliojo telefono operatoriaus šalies – dabar „m.Parking“ galima naudotis tik su Lietuvoje registruotais telefonų numeriais.

„Susisiekimo paslaugos“ paskelbė konkursą, kurio laimėtojas integruos parkavimo modulį į esamą „Judu“ aplikaciją. Darbų kainos įmonė BNS neatskleidė – ji priklausys nuo jų sudėtingumo, integracijų ir ilgalaikės priežiūros.

Atnaujintą programėlę gyventojams planuojama pristatyti 2025 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas