Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

VIPA Klaipėdos LEZ įmonei „Flex Start Three“ skolina 5 mln. eurų

Viešųjų investicijų plėtros agentūra (VIPA) skolina 5,1 mln. eurų Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) valdomos įmonės „Flex Start Three“ plėtrai – ji už 7,5 mln. eurų statys šešis verslui skirtus pastatus.
Paskola
Paskola / 123RF.com nuotr.

VIPA Privačių klientų skyriaus vadovė Rūta Mickevičienė sako, kad tai trečia paskola, skirta pastatams LEZ-uose ir kitose pramonės teritorijose.

„Tipinės gamybos paskirties pastatų priemonė palanki gamybos plėtrai, nes investuotojai ar gamybininkai gali įsikurti jau pastatytame pastate ir vykdyti veiklą per itin trumpą laiką“ – pranešime teigė R.Mickevičienė.

Nuomojamų pastatų kompleksas, kurio bendras plotas turėtų siekti apie 8,5 tūkst. kv. metrų, turėtų būti pastatytas iki 2024 metų pabaigos. Jie gali būti naudojami gamybai, sandėliavimui, prekybai, biurams, jų erdvės pagal poreikius pritaikomos per kelis mėnesius ar savaites.

Klaipėdos LEZ nekilnojamojo turto projektų vystymo vadovas Darius Urbonas sako, kad neapibrėžtais laikais įsikūrimo greitis ir lankstumas yra itin svarbus faktorius įmonėms renkantis vietą savo investicijoms.

VIPA anksčiau paskolino 4,9 mln. eurų įmonei „Flex Start Two“, kuri Klaipėdos LEZ už 6 mln. eurų statė keturis pastatus, jie šiuo metu išnuomoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas