Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vis didesnis dėmesys finansiniam raštingumui: šiemet – antrasis Finansinės laisvės forumas

Lietuvoje artėja itin laukiamas renginys, skirtas skatinti finansinį raštingumą ir padėti žmonėms pasiekti finansinę laisvę. Spalio 26 dieną vyks antrasis „Financial Freedom Forum“, organizuojamas siekiant praplėsti Lietuvos gyventojų finansinių žinių spektrą ir įkvėpti juos siekti finansinės sėkmės, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Mokesčiai
Mokesčiai / 123RF.com nuotr.

Forumas suvienija žinomus finansų ir investicijų srities profesionalus, bei pritraukia ekspertus iš skirtingų verslo sričių. Pagrindinė salė bus užpildyta pranešimais apie ekonomikos tendencijas, asmeninių finansų valdymą, investavimą į nekilnojamąjį turtą ir sėkmingų investuotojų istorijomis.

Jurijus Clavas, „Starfish Academy“ bendraįkūrėjas ir privatus investuotojas, pabrėžia renginio svarbą: „Esame labai dėkingi už praėjusių metų sėkmę ir didelį dalyvių susidomėjimą. Antraisiais metu siekiame pasiūlyti dar daugiau vertingos informacijos ir pranešėjų, kurie padės mūsų dalyviams pasiekti savo finansinius tikslus.“

Renginio metu dalyviai turės galimybę išgirsti pranešimus ne tik pagrindinėje salėje, bet ir dalyvauti praktiniuose investavimo į skirtingas turto klases užsiėmimuose bei specialiose moterų finansinio raštingumo ugdymo erdvėse.

Viktorija Čijunskytė, „Profitus“ ir „Victory Funds“ bendraįkūrėja, akcentuoja koks svarbus yra finansinis raštingumas gyvenime: „Turint stiprius finansinio raštingumo pagrindus, mes galime pasiekti daugiau nei tik geras pajamas. Tai yra gebėjimas priimti protingus sprendimus, užtikrinantis stabilumą ir laisvę ateityje. Šiais nepastoviais laikais, finansinis išprusimas yra gyvybiškai svarbus.“

Šiais metais „Financial Freedom Forum“ kviečia dalyvius pasinerti į pasaulį, kuriame finansinis raštingumas laikomas pagrindiniu įgūdžiu. Dalyviai turės galimybę išgirsti įtikinamų pranešimų, pasidalyti patirtimi su ekspertais ir įgyti konkrečių finansų valdymo įgūdžių.

Daugiau informacijos: www.laisvesforumas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas