Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos pajūryje iškils kompleksas, siūlantis už tą pačią kainą ilsėtis 25 metus

Palangoje, beveik 6 hektarų teritorijoje, iškils naujas poilsio ir darbo prie jūros kompleksas „Futuristai“, į kurį investuojama 50 mln. eurų. Projekto sumanytojai siūlo klientams įsigyti „taškų“, kuriuos jie kasmet galės iškeisti į viešnagę Palangoje – žadama, kad apsistoti čia kainuos tiek pat 25 metus.
Poilsio ir darbo prie jūros kompleksas „Futuristai“.
Poilsio ir darbo prie jūros kompleksas „Futuristai“. / Projekto vizualizacija

Žada, kad apsistojimo kaina nekils 25 metus

Projekto plane numatyta, kad „Futuristų“ komplekse bus 70 kambarių viešbutis, baras ir restoranas, bendradarbystės erdvė, lauko ir vidaus baseinai, sporto ir jogos salės, lauko sporto aikštynas, kūdrų parkas, mažų ir didelių individualių būstų zonos. Planuojama, kad iš viso bus įrengta beveik 300 mažesnio ploto, 1 ir 2 kambarių, taip pat 50–60 didesni, 3 kambarių individualūs būstai.

Projektas kol kas nė nepradėtas statyti, tačiau jo sumanytojai jau ėmė siūlyti potencialiems klientams įsigyti jame „taškų“, kuriuos kasmet galės iškeisti į viešnagę Palangoje.

Didesni numeriai ir būstai vasaros laiku pareikalaus daugiau taškų, o žiemos metu už tą patį taškų skaičių galima bus gauti daugiau dienų. Įsigytas taškų skaičius kasmet išliks tas pats, o patalpų vertė taškais nesikeis, kitaip tariant, žadama, kad apsistoti čia kainuos tiek pat 25 metus.

Bet tai tiesa tik iš dalies – „koją“ gali pakišti infliacija ir kylantys komunaliniai mokesčiai.

Ekspertas pastebi, kad iš principo tai nėra naujiena, o rizikas nusipirkti šiame projekte „taškų“, kuriuos vėliau bus galima iškeisti į poilsį čia, vertina kaip ir bet kurias kitas, susijusias su nekilnojamuoju turtu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus