Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„AirBaltic“ pristato naują mobiliąją programėlę

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša apie naujai sukurtą mobiliąją programėlę, pritaikytą pagerinti lojalumo programos „airBaltic Club“ narių kelionių patirtį. Naująją programėlę jau galima atsisiųsti „iOS“ ir „Android“ platformose per „App Store“ ir „Google Play“, rašoma „airBaltic“ pranešime spaudai.
„AirBaltic“ programėlė
„AirBaltic“ programėlė / Bendrovės nuotr.

Pažangi mobilioji programėlė sukurta tam, kad „airBaltic“ klientų kelionės būtų sklandesnės ir patogesnės. Keleivių informacija apie būsimus skrydžius pateikiama vienoje vietoje, todėl galima lengvai peržiūrėti būsimas keliones su oro bendrove. Įlaipinimo korteles nuo šiol galima gauti tiesiogiai per programėlę, todėl keleiviams užtikrinamas sklandus įlaipinimo procesas. Be to, programėlėje laiku siunčiami pranešimai apie svarbiausią skrydžio informaciją, pavyzdžiui, registracijos atidarymą ir kitus svarbius atnaujinimus, kad keleiviai būtų informuoti ir pasiruošę.

„Didžiuojamės galėdami pristatyti naują „airBaltic“ mobiliąją programėlę, kuria gali naudotis tik „airBaltic Club“ nariai. Ši programėlė ne tik pagerina kelionių patirtį, bet ir gerokai patobulina mūsų lojalumo programos funkcijas, pabrėždama mūsų atsidavimą lojaliems klientams. Naujoji programėlė pakeičia ankstesnę ir siūlo daugybę naujų privalumų, specialiai sukurtų mūsų brangiems nariams“, – teigia „airBaltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Be to, ateityje ir toliau tobulinsime programėlę, kad suteiktume dar daugiau funkcijų, gerinančių mūsų keleivių patirtį. Kviečiame visus savo klientus atsisiųsti naująją „airBaltic“ mobiliąją programėlę, prisijungti prie „airBaltic Club“ ir mėgautis privalumais bei geresne kelionės patirtimi skrendant su mumis“, – išskiria M.Gaussas.

Naujojoje mobiliojoje programėlėje patobulinta „airBaltic Club“ skiltis. Joje aiškiau pateikiamos taškų operacijos, išryškinami narystės lygių privalumai ir progresas, taip pat yra skyrius, skirtas „Planies NFT“ programai, o ateityje bus daugiau naujovių. Vartotojai gali lengvai sekti savo taškų likutį, atskirti privačias ir šeimos / draugų paskyras, pasiekti paskyros santraukas, kuriose pateikiama išsami informacija apie narį ir panaudojimo galimybes. Vartotojai taip pat gali rankiniu būdu pridėti užsakymus, jei užsakymo metu nebuvo nurodytas jų narystės numeris.

Naujoji mobilioji programėlė pakeičia ankstesnę „airBaltic Club“ programėlę, kuri per metus aptarnavo daugiau nei 250 tūkst. žmonių, turėjo daugiau nei 150 tūkst. aktyvių naudotojų per mėnesį ir padėjo atlikti daugiau nei 5 tūkst. užsakymų per mėnesį. Po pirmojo paleidimo etapo aviakompanija planuoja nuolat tobulinti naująją mobiliąją programėlę, kad dar labiau pagerintų klientų patirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius