Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple AirTag“ apžvalga

„AirTag“ – išmanusis sekiklis, suteikiantis galimybę stebėti ir lengvai surasti įvairius daiktus. Šis prietaisas pasižymi puikiu baterijos laikymu, yra atsparūs vandeniui, siūlo stilingo dizaino dėklus ir daugybę būdų surasti pamestą daiktą. Apie „Apple AirTag“ funkcijas ir galimybes, pasakoja „Bitės Profai“.
„Apple AirTag“ apžvalga
„Apple AirTag“ apžvalga / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • „Apple AirTag“ išmanusis sekiklis – nedidelis išmanusis įrenginys, tačiau patogiam naudojimui būtinas jam skirtas dėklas su pakabuku, o jį išsirinkti galėsite iš plataus „Apple“ asortimento;
  • Su „AirTag“ galėsite rasti pamestą daiktą pagal skleidžiamą garsą, matyti „Find My“ programėlėje ar stebėti aiškią kryptį iki jo „Ultra Wideband“ technologijų dėka;
  • Šį išmanųjį sekiklį galite naudoti tik su „Apple“ įrenginiais.

Daugiau apie išmanųjį sekiklį „Apple AirTag“ ir jo funkcijas sužinokite „Bitės Profės“ Nėjos parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Apple AirTag apžvalga

Daiktų sekikliai „Apple AirTag“ nereikalauja priežiūros, yra atsparūs vandeniui ir siūlo daugybę būdų surasti pamestą daiktą. Svarbu ir tai, kad išmanusis daiktų sekiklis – funkcionalus, o jo dėklai – stilingi. Jį rekomenduoju įsigyti tiems, kurie nori būti ramūs dėl įvairių sau brangių ar dažnai pametamų daiktų“ – teigia „Bitės Profė“ Nėja.

„Bitės Profė“ Nėja akcentuoja, kad „AirTag“ sekiklis veikia tik su „Apple“ įrenginiais, todėl jį rinkitės tuomet, jei jau naudojate šio gamintojo įrenginius. Jei naudojate „Samsung“ įrenginius, „Bitės Profė“ Nėja rekomenduoja įsigyti „Samsung Galaxy SmartTag“ daiktų sekiklį, o daugiau apie įrenginį ir jo galimybes sužinosite paruoštoje vaizdo apžvalgoje. Jei įdomu, kuo skiriasi „Apple AirTag“ ir „Samsung Galaxy SmartTag“ daiktų sekikliai, žiūrėkite įrenginių palyginimą čia.

„Apple“ įrenginiai – puikiai visiems pažįstami. Sunku nieko nežinoti ir apie kultinius telefonus „iPhone“, nes kompanija su jais ne kartą pakeitė pasaulį ir mobiliųjų telefonų rinką. „Bitės Profai“ pasakoja, kaip „Apple“ pakeitė išmaniųjų įrenginių rinką ir dalinasi 5 atvejais, kai kompanija sukėlė tikrą industrijos revoliuciją.

Daugiau apie „Apple AirTag“ ar kitus išmaniuosius įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas