Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Apple“ „iPhone 7“ greičiausiai atsisakys 16 GB versijos

Šaltiniai skelbia, kad „Apple“ žada atsisakyti 16 GB versijos naujame „iPhone 7“ telefone. Vartotojai jau kuris laikas piktinasi, kad bendrovė dirbtinai kelia įrenginių kainą, neleisdama pasirinkti 32 GB modelio, rašo telegrapgh.co.uk.
„iPhone 6“
„iPhone 6“ / Scanpix nuotr.

„HIS Technology“ analitikas Kevinas Wangas teigia, kad, remiantis informacija iš „Apple“ tiekėjų grandinės, naujas telefonas, kuris turėtų būti pristatytas rugsėjo mėnesį, mažiausiai turės 32 GB vidinės atminties.

Minimali 16 GB versija „Apple“ telefonuose diegiama nuo 2011-ųjų „iPhone 4s“ modelio, nors keliose vėlesnėse versijose leista rinktis įrenginius ir su 8 GB nuolatinės atminties modeliai.

Kadangi tiek nuotraukos, tiek vaizdo įrašai ir kitos bylos užima vis daugiau vietos, vartotojai skundžiasi, kad 16 GB versijos nebepakanka.

„Apple“ dabar siūlo 64 ir 128 GB versijų įrenginius, tačiau bazinį atminties kiekį turintys „iPhone“ yra kur kas pigesni, todėl vartotojai juos noriai perka. Kadangi nauji telefonai turi pagerintas kameras ir gali daryti įrašus 4K raiška, 16 GB talpa greitai užpildoma.

Sprendžiant iš nutekintos informacijos, „iPhone 7“ nedaug kuo skirsis nuo „iPhone 6s“. Manoma, kad „Apple“ iš pagrindų telefonų seriją atnaujins kitais metais.

Tarp svarbiausių „iPhone 7“ atnaujinimų minimas ausinių jungties panaikinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas