Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Apple“ paskelbė pirmojo šių metų produkto pristatymo datą: ko tikėtis?

„Apple“ gerbėjams kovo 8-oji šiemet bus dviguba šventė – kompanija paskelbė, kad šią dieną internetinės transliacijos metu pristatys naują produktą. Pakvietimas stebėti vaizdo įrašą buvo paženklintas skirtingos spalvos „Apple“ logotipais, kurie įaudrino internautų fantazijas.
„Apple“
„Apple“ / 123RF.com nuotr.

Pakvietime matyti ant scenos kybantis „Apple“ logotipas, kurio viduje matosi mėlynos, violetinės, raudonos ir geltonos spalvos kontūrai. Nors jokios papildomos informacijos, apart to, kad transliacija vyks 20 val. (Lietuvos laiku), nėra, internautai spėlioja, kad šios spalvos gali būti užuomina į naujo produkto spalvų paletę.

Tikimasi, kad „Apple“ paskelbs apie pigų „iPhone SE“, kuris turės 5G, greitesnį A15 procesoriaus lustą ir geresnes kameras, rašo „The Verge“. Taip pat manoma, kad naująjame modelyje išliks biometrinis prisijungimas naudojant piršto antspaudą.

Kalbama, kad „Apple“ taip pat paskelbs ir naujausią „iPad Air“ planšetinį kompiuterį. Tikimasi, kad naujoji planšetė pasirodys su nauju procesoriumi ir 5G ryšiu mobilųjį ryšį turinčiais modeliais.

„Bloomberg“ žurnalistas Markas Gurmanas taip pat spėja, kad „Apple“ gali papildomai pristatyti naują „iOS 15.4“ atnaujinimą, kuris leis atrakinti įrenginius su veido atpažinimo funkcija net ir dėvint medicinines veido kaukes. Be to, manoma kad su naujuoju atnaujinimu debiutuos universalaus valdymo funkcija, kuri leis vartotojams naudoti vieną klaviatūrą ir pelę keliuose „iPad“ ir „Mac“ kompiuteriuose.

Taip pat sklando gandai, kad kovo mėn. gali pasirodyti dar vienas „Mac“ kompiuteris su „Apple“ sukurtais lustais, tačiau to greičiausiai nepamatysime būtent šiame renginyje. Tuo tarpu „iPhone 14“, „AirPods“, „Apple“ išmanieji laikrodžiai, „MacBook Air“ ir „Mac Pro“ staliniai kompiuteriai turėtų būti pristatyti 2022 m. gale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas