Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ateik, patirk ir sužinok: pradėta bilietų prekyba į jaunųjų mokslininkų konkursą „Tyrėjų Grand Prix“

Trečius metus organizuojamas vienintelis Lietuvoje mokslininkų konkursas „Tyrėjų Grand Prix“ skelbia bilietų pardavimo pradžią! Renginys pasižymi inovatyvumu, išskirtiniais moksliniais, meniniais pasirodymais bei sutelkiama auditorija – čia susitinka mokslininkai, verslininkai ir visi kam rūpi inovacijos, jų panaudojimas kuriant visų mūsų gerovę, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
„Tyrėjų Grand Prix“
„Tyrėjų Grand Prix“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Konkursas Mokslas

Spalio 16 dieną jaunųjų mokslininkų „Tyrėjų Grand Prix“ jau trečią kartą kviečia visus į Vilnius širdį – Rotušę. Kasmet, jau apdovanotas Lietuvos renginys, didėja ir pritraukia vis daugiau dalyvių, žiūrovų bei partnerių ir rėmėjų. Šiais metais generaliniais renginio partneriais bei globėjais tapo Lietuvos mokslo taryba, konkursą remia „Vilniaus Lietuvos Tūkstantmečio Rotary Klubas“, nuo šių metų prisijungia „Go Vilnius“.

„Iš tiesų, man „Tyrėjų Grand Prix“ konkursas asocijuojasi su 10-ies patiekalų „Michelin“ žvaigždute apdovanotu restoranu, kur gauni tik aukščiausio lygio patiekalus, o mūsų atveju kalbas, kurios gali būti pradžia pasaulinio lygio inovacijų sprendimams!“ – dalinasi įžvalgomis renginio organizatorė ir mecenatė Žaneta Freyer. „Tyrėjų Grand Prix“ yra su meile kurtas ir išieškotas, be kompromisų įgyvendintas ir geriausiomis patirtimis apvainikuotas mokslo populiarinimo renginys.

Tai 10-ies mokslinių temų iš įvairiausių mokslo sričių pristatymas. Kiekvienas pasirodymas yra pristatomas ir pakalbinamas vėdėjų dueto, prodiuserio Dominyko Kubilius bei lektorės, gyvenimo inžinierės Dovilės Kurpytės-Lipnickės.

Konkursas akceleruoja ir suburia ne tik įvairius mokslininkus, tačiau ir verslo sričių atstovus, inovatorius bei kūrėjus. Galime pasidžiaugti, kad praeitų metų dalyviai sulaukė įvairių verslo atstovų pasiūlymų.

Šiais metais išvysime naujus, įdomius 4 minučių jaunųjų tyrėjų disertacijų pristatymus. Iš ankstesnių metų galime prisiminti, kad sužinojome apie biojutiklius, kurie spartina medicininę diagnostiką. Apie ankstukus, kurie sveria visai kaip 1 kg cukraus pakelis. Taip pat kaip išsirinkti butą mieste, ir kaip numatyti geriausią laiką pirkti ir parduoti NT bei daugelį kitų temų.

Kas šiais metais labiausiai sudomins ir nustebins komisiją bei žiūrovus? Gal tai kaip emocijas veikia hormonų kontracepcija, o gal apie tai kokias istorijas daiktai pasakoja per revoliucijas, protestus, sukilimus ar karantinus? Kokią įtaką mada daro mūsų vertybėms ir identitetui? Ar grafenas – svarbiausia XXI amžiaus medžiaga?

Finalininkai išsiaiškinami kavinių etapuose Vilniuje ir Kaune, o kas laimės pirmą vietą ir pagrindinę premiją finaliniame renginyje nuspręs publika. Skubėkite įsigyti bilietus!

Ateik, patirk ir sužinok! Bilietus įsigyti galite čia (vietų kiekis ribotas). Informuojame, kad renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas