Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui

Vienas pagrindinių belaidžių ausinių privalumų – galimybė atsiriboti nuo supančio aplinkos triukšmo. Tai padeda ne tik labiau susikoncentruoti į atliekamus darbus, bet ir atsipalaiduoti mėgaujantis mėgstama muzika ar tinklalaidėmis bet kokioje aplinkoje. Kita vertus, šiandien belaidės ausinės gali nustebinti ir dar įdomesnėmis funkcijomis ar išmaniais sprendimais.
Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui
Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui / Huawei nuotr.

Dar pažangesnė triukšmo slopinimo technologija

Jei belaidėmis ausinėmis vartotojas planuoja naudotis kasdien, jas renkantis itin svarbu atkreipti dėmesį į ausinėse integruotas garso slopinimo funkcijas. Pavyzdžiui, belaidėse ausinėse „Huawei FreeBuds 6i“ įdiegta adaptyvi triukšmo slopinimo technologija „Intelligent Dynamic ANC 3.0“ dinamiškai reguliuoja triukšmo slopinimo intensyvumą net 34-iuose scenarijuose.

„Kas 2,6 mikrosekundes šios belaidės ausinės analizuoja aplinkos triukšmą ir maždaug per vieną sekundę pakoreguoja parametrus taip, kad pasiektų optimalų pašalinio garso slopinimą. Taip pat, siekiant pagerinti triukšmo slopinimo patirtį, „Huawei FreeBuds 6i“ yra įdiegti 5 lygių aparatinės įrangos naujinimai, kurie padidina ausinių pasyvaus triukšmo slopinimo (PNC) ir aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) efektyvumą“, – išskiria „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė.

Ekspertė pažymi, k

Huawei nuotr./Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui
Huawei nuotr./Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui

ad garso slopinimo technologiją taip pat puikiai papildo ir belaidėse ausinėse įmontuota triukšmo filtravimo kamera, kuri sumažina foninį triukšmą vidutinių ir aukštų dažnių diapazone nuo 1 iki 3 kHz. Tai leidžia susikurti įtraukiančią klausymosi patirtį ir labiau susitelkti į atliekamas užduotis bet kokioje aplinkoje – triukšmingoje kavinėje, biure ar traukinyje.

Negana to, 11 mm keturių magnetų dinaminis garsiakalbis „Quad-magnet Dynamic Driver“ yra 50 proc. jautresnis nei ankstesnės kartos belaidėse ausinėse. Tai leidžia generuoti atvirkštines garso bangas taip, kad jos neutralizuotų bet kokį į ausis patenkantį triukšmą.

Susikurkite individualią garso patirtį

Norint užtikrinti, kad belaides ausines būtų galima nešioti visą dieną, svarbu, kad jos būtų patogios. „Huawei FreeBuds 6i“ ovalo formos ausinių antgaliai yra pagaminti iš odai nekenksmingo skysto silikono, kurie yra minkšti ir nedirgina odos. Jų viršaus storis padidintas 75 proc., o su ausies kanalu besiliečiančios dalies storis – 25 proc., todėl įrenginys geriau priglunda prie ausų. Taip pat belaidės ausinės yra atsparios dulkėms ir vandeniui pagal IP54 standartą, todėl jas dėvėti galima bet kokiu oru.

Pasak U.Eidžiūnaitės, svarbu ir tai, kad naudodami šias belaides ausines vartotojai gali mėgautis išskirtine garso kokybe. Susikurti individualizuotą patirtį padeda įrenginyje integruoti „Multi-EQ“ efektai, kurie leidžia reguliuoti 10 skirtingų garso dažnio diapazonų ir pritaikyti juos prie įvairaus žanro muzikos, audioknygų, filmų ar laidų.

Huawei nuotr./Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui
Huawei nuotr./Belaidės ausinės „Huawei FreeBuds 6i“ – universalus pasirinkimas šiuolaikiniam vartotojui

Išskirtinės akumuliatoriaus galimybės

Renkantis belaides ausines taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į jų veikimo laiką. „Huawei FreeBuds 6i“ leidžia vartotojams ausines naudoti ne tik visos dienos metu, bet ir jas greitai įkrauti.

„Belaidės ausinės su įkrovimo dėklu veikia iki 35 valandų, o vienu įkrovimu gali veikti iki 8 valandų. Negana to, įrenginys sukurtas taip, kad galėtų būti ir greitai įkraunamas. Pavyzdžiui, trumpas 10-ties minučių įkrovimas užtikrins, kad ausinėmis galėtumėte naudotis nepertraukiamai dar 4 valandas. Tai reiškia, kad net jei pamiršote įkrauti belaides ausines prieš išeinant į darbą, greita įkrovimo funkcija leis mėgautis muzika visą likusią dieną. Svarbu ir tai, kad įkrovimo dėklas pasižymi elegantišku dizainu ir yra padengtas nano sidabro danga, todėl yra švelnus prisilietimui bei patogus laikyti“, – sako U.Eidžiūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius