Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 50 eurų

Kalėdinės dovanos neprivalo kainuoti kalno pinigų, kartais net smagiau gauti keletą mažyčių pramogų, kurios nepakeis gyvenimo, bet leis smagiai praleisti laiką. O kokia yra Kalėdų esmė, jei ne gerai praleistas laikas? „Bitės Profai“ rekomenduoja TOP 5 dovanas, kurios kainuos mažiau nei 50 eurų ir vis tiek nudžiugins.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 50 Eurų
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 50 Eurų / Shutterstock nuotr. / Gamintojo nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas iki 50 Eurų vertės

  • „Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė, panašesnė į išmanų laikrodį;
  • Lietuviška klaviatūra „Ačiū“ – išgelbėjimas nuo nemalonios „iPhone“ problemos;
  • „JBL Go 3“ garso kolonėlė – telpa kišenėje, o užtenka vakarėliui;
  • „FiLMiC Pro“ – pradedančio režisieriaus svajonė;
  • „The Room Three“ – vienas geriausiai vertinamų galvosūkių pasaulyje.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas iki 50 Eurų, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

„Šiame sąraše esančios dovanos kainuoja nedaug, bet yra tokios naudingos, kad kai kurie vartotojai jas gavę naudotųsi kiekvieną dieną. Be to, kadangi daugelis jų kainuoja gerokai mažiau negu standartinė dovana po eglute, juk nebūtina laukti Kalėdų – naudingą programėlę artimajam galima padovanoti bet kada“, – sako „Bitės Profas“ Karolis Špiliauskas.

Pateikiame TOP 5 dovanas, kurios kainuos mažiau nei 50 Eurų.

„Xiaomi Mi Band 6“ – apyrankė, panašesnė į išmanų laikrodį

VIDEO: Mi Smart Band 6: One Step Ahead!

Šiuolaikinės išmaniosios apyrankės daro kur kas daugiau negu tik žingsnių ir valandų sekimas. „Xiaomi Mi Band 6“ stebi kvėpavimą, kraujospūdį, miego ritmą, streso lygį ir net realiu laiku praneša apie gaunamus skambučius. Drauge apyrankė atspari vandeniui, tad ją galima nusiimti tik tuomet, kai reikia įrenginį pakrauti.

„Visas naujausios „Xiaomi“ apyrankės priekis išnaudojamas „AMOLED“ ekranui, kuris sukurtas taip, jog puikiai matytųsi ir itin šviesioje aplinkoje. Ekrane vartotojas gali išvysti ne tik savo sveikatos informaciją, bet ir gautas žinutes. Be to, apyrankė atspari vandeniui iki pusvalandžio trukmės ir metro gylio, o vos kelių valandų pakrovimo pakanka net iki dviejų savaičių nešiojimo. Tai puikus įrenginys tiems, kurie nori sveikatos informaciją ir pranešimus apie skambučius matyti netraukdami iš kišenės telefono, ir džiaugiasi neprivalantys dažnai įrenginio krauti“, – sako „Bitės Profas“.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi Band 6“ spauskite čia.

Lietuviška klaviatūra „Ačiū“ – patogesnis rašymas „iPhone“ telefonams

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 50 Eurų
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos iki 50 Eurų

Jei pakeitėte telefoną iš „Android“ sistemos į „iOS“ greičiausiai iškart pasigedote mažytės, bet reikšmingos funkcijos – lietuviškos klaviatūros. „iPhone“ vieną lietuvišką klaviatūrą turi, tačiau ja parašyti žinutę gali trukti ilgiau, nes lietuviškos raidės neiškeltos į atskirą eilutę.

„Programėlė „Ačiū“ suteikia galimybę „iOS“ įrenginiuose rašyti taisyklingai. Viršuje atsiranda papildoma juosta raidžių ir norint rašyti „Ą“ nebereikia ilgai laikyti „A“. Taip pat programėlė leidžia keisti mygtukų spalvą, dydį ir rėmelius, tad klaviatūros išvaizdą lengvai pritaikysite sau. Be to, ji vienintelė „iOS“ platformai siūlo rašymo lietuviškai greičio testą, tad galėsite ne tik naudotis, bet ir įsivertinti, kaip greitai rašote“, – teigia K. Špiliauskas.

„Ačiū“ įsigyti ar padovanoti „iOS“ naudotojai gali paspaudę čia.

Dovana nebrangi ir naudinga. Jei norite padovanoti programėlę ar žaidimą kitam žmogui, instrukcijas, kaip tai padaryti, rasite šioje instrukcijoje.

„JBL Go 3“ garso kolonėlė – telpa kišenėje, o užtenka vakarėliui

VIDEO: JBL | GO 3 | Portable Waterproof Speaker

Tokia dovana tikrai nudžiugins tuos, kurie nenustygsta vietoje ir nuolat ieško naujų potyrių. „JBL Go 3“ atkuria stebėtinai platų garsų spektrą ir kartu yra kompaktiška, tad ją su savimi galima pasiimti ne tik į žygio kuprinę ar kelioninį lagaminą, bet ir įsimesti į striukės kišenę.

„Šešių skirtingų spalvų modelius turinti kolonėlė maža ir ryški, tačiau kartu lengvai sutalpinama beveik bet kur, nes yra vos didesnė už išmanųjį telefoną. Kadangi „JBL Go 3“ atspari vandeniui ir dulkėms, ją su savimi galima pasiimti tiek į kitą kambarį, tiek į kelionę per pusę pasaulio. Be to, įrenginus turi kilpą, kuria jį lengva pritvirtinti prie kuprinės ar net prie diržo. Savo dydžiui galinga kolonėlė idealiai tiks tiems, kurie ir nenori rengti didelių vakarėlių, o paprasčiausiai mėgsta muziką pasiimti drauge“, – aiškina K. Špiliauskas.

Puiki dovana tiems, kurie negali gyventi be muzikos, bet nenori apsikrauti dideliais įrenginiais.

Norėdami įsigyti „JBL Go 3“ spauskite čia.

„FiLMiC Pro“ – pradedančio režisieriaus svajonė

VIDEO:

Kaip nesunku pastebėti iš pavadinimo, ši programėlė skirta tiems, kurie mėgsta filmuoti ir dažnai tai daro. „Apple“ visuomet išsiskyrė puikiomis techninėmis galimybėmis, o „FiLMiC Pro“ padeda patogiau pasinaudoti įvairiausių įrenginių privalumais.

„Programėlė pasiūlo tiek daug įvairių nustatymų, kad jų visų paminėti trumpame tekste tiesiog neįmanoma. Vienas svarbiausių yra tai, kad programėlė leidžia vaizdo įrašo metu garsą įrašyti kitu įrenginiu, pavyzdžiui, „AirPods“ ausinėmis. Tuomet net žmogui nutolus nuo kameros daugiau kaip penkis metrus garso kokybė išliks puiki. Tokios galimybės paprastai filmuojant „iPhone“ nesiūlo, o su papildomu mikrofonu vaizdo įrašo garsas kur kas kokybiškesnis. Kiti labai naudingi „FiLMiC Pro“ nustatymai: rankinis fokusavimo valdymas, baltos spalvos balanso valdymas, didelis vaizdo bei garso formatų pasirinkimas ir kt.“, – vardina „Bitės Profas“.

„FiLMiC Pro“ įsigyti ar padovanoti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

Jei norite padovanoti programėlę ar žaidimą kitam žmogui, instrukcijas, kaip tai padaryti, rasite šioje instrukcijoje.

Jei esate „Android“ naudotojas, programėlės dovanoti negalite, tačiau ją galite įsigyti sau paspaudę čia.

„The Room Three“ – vienas geriausiai vertinamų galvosūkių pasaulyje

VIDEO: The Room Three Trailer

Jei norite padovanoti lengvą, neįpareigojančią ir kartu naudingą dovaną – išbandykite galvosūkį „The Room Three“. Jis paremtas visame pasaulyje populiaria pabėgimo kambario idėja. Turint omenyje, kad yra mokamas, žaidimas turi itin daug vertinimų ir beveik aukščiausią įmanomą „App Store“ reitingą, tad laiko tikrai yra vertas.

„Žaidime reikia spręsti įvairiausio tipo galvosūkius, pavyzdžiui, atrakinti sudėtingos konstrukcijos dėžes be rakto. Kiekvieną objektą leidžiama apžiūrėti 3D erdvėje ir kartais sprendimą pasiūlo mažytė, pirmąkart galbūt pro akis praslystanti detalė. Tai idealus žaidimas atsipalaiduoti po darbo dienos, kuris padės užmiršti visus kitus klausimus, bet kartu jis puikiai įveikiamas ant sofos ar net lovoje“, – rekomenduoja A. Adomaitytė.

Galvoti su „The Room Three“ reikės daug. Ir pereina jį iš pirmo karto tik labai mažai kas. Bet atsiliepimai patvirtina – stengtis tikrai verta. Žaidimą padovanoti ar nusipirkti „iOS“ vartotojai gali paspaudę čia.

Jei norite padovanoti programėlę ar žaidimą kitam žmogui, instrukcijas, kaip tai padaryti, rasite šioje instrukcijoje.

„Android“ vartotojai jo dovanoti negalės, tačiau gali nusipirkti patys sau paspaudę čia.

Visus metus žmones konsultuojantys „Bitės Profai“ pastebi, kad brangiausios dovanos toli gražu ne visuomet džiugina labiausiai. Kartais paprasta, bet praktiška dovana kasdien sutaupo aibes laiko arba padeda atsipalaiduoti po darbų. Dėl šios priežasties, dalinasi penkiomis geriausiomis kalėdinių dovanų idėjomis iki 30 eurų.

Jeigu vis dar susiduriate su iššūkiais geriausios dovanos artimajam paieškomis, peržvelkite „Bitės Profų“ rekomendacijai kalėdinei dovanai iki 100 eurų.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas