Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Brangi pramoga: aukcione už pirmos kartos „iPhone“ modelį tikimasi gauti 46 tūkst. eurų

JAV aukcione parduodamas neatidarytas 2007 m. pirmosios kartos „iPhone“, kurio vertė – 50 000 JAV dolerių (46 tūkst. eurų), skelbia CNN.
3G Pirmasis iPhone
3G Pirmasis iPhone / Paul Sakuma nuotr.
Temos: 2 „Apple“ iPhone

2007 metais tik pasirodės pirmasis „iPhone“ kainavo 599 JAV dolerių, turėjo 3,5 colio ekraną su 2 megapikselių kamera, 4 GB ir 8 GB talpos atmintį, prieigą prie interneto ir muzikos leistuvą „iTunes“. Telefonas veikė 2G tinkle ir buvo skirtas tik AT&T tinklui.

Kosmetinių tatuiruočių meistrei Karen Green savo 8 GB versijos taip ir neišpakavo. 2019 m. laidoje „The Doctor & The Diva“ moteris vertintojui parodė telefoną, kuris jį įvertino 5000 JAV dolerių.

Panašu, kad buvo verta luktelti, nes toks pat „iPhone“ kaip kad turėjo K.Green, aukcione „LCG Auctions“, kuris baigėsi spalio mėnesį, buvo parduotas už daugiau nei 39 000 JAV dolerių (36 tūkst. eurų).

Dabar „LCG Auctions“ paskelbtas ir pats K.Green turimas modelis. Nors pradinė kaina – 2500 JAV dolerių, už jį galiausiai tikimasi gauti 50 tūkst. JAV dolerių (46 tūkst. eurų).

„Apple“ entuziastai iki vasario 19 d. galės siūlyti sumas už šią technikos relikviją.

„iPhone“ padarė didžiulę įtaką milijonams žmonių visame pasaulyje – pradedant bendravimu tarpusavyje ir baigiant fotografija. Išmanusis telefonas sunaikino dešimtis pramonės šakų (vaizdo kameros, MP3 grotuvai, atverčiami telefonai) ir suteikė gyvybę daugeliui kitų.

2007 m. kalbėdamas kasmetinėje „Apple“ parodoje „Macworld“ tuometinis „Apple“ vadovas Steve'as Jobsas savo pranešimą pradėjo žodžiais: „Šiandien kartu kursime istoriją“. S.Jobsas naująjį išmanųjį telefoną pavadino „revoliuciniu mobiliuoju telefonu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas