Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 27 /2016 06 28

„Brexit“ lietuviams „TransferGo“ nesutrukdė susižerti 3,1 mln. eurų investicijos

Lietuvių įkurta tarptautinių perlaidų įmonė „TransferGo“ pritraukė 3,1 mln. eurų Serie A etapo investiciją iš Stokholme įsikūrusios rizikos kapitalo įmonės „Vostok Emerging Finance“ (VEF). Tai yra didžiausia investicija į pinigų pervedimo startuolį Lietuvoje.
„TransferGo“ komandos nariai. Bendrovės vadovas Daumantas Dvilinskas per vidurį
„TransferGo“ komandos nariai. Bendrovės vadovas Daumantas Dvilinskas per vidurį / Bendrovės nuotr.

Jungtinėje Karalystėje registruotos įmonės „TrasferGo“ vadovas ir vienas įkūrėjų Daumantas Dvilinskas thememo.com sakė esantis patenkintas, kad bendrovė veikė be trikdžių nepaisant JK išstojimo iš ES sukelto nestabilumo finansų rinkose.

„Mes džiaugiamės galėdami pakviesti VEF prisijungti prie mūsų verslo kaip investuotoją. VEF dėmesys finansinių technologijų sektoriui bei jų ilgametė patirtis kuriant ilgalaikes finansų institucijas puikiai dera su verslo filosofija, kuria remiamės „TransferGo“. Taigi, tikime, kad šis bendradarbiavimas yra itin svarbus žingsnis „TransferGo“ kelyje tampant pasaulyje žinoma finansinių technologijų kompanija“, – bendrovės pranešime spaudai cituojamas D.Dvilinskas.

Dave'as Nangle'as, VEF vykdantysis direktorius, investiciją pakomentavo taip:„Tarptautinės pinigų perlaidos ir jų sutrikimai šiuo metu yra viena karščiausių finansinių technologijų temų, o mes nuo pat VEF įkūrimo dairėmės kompanijų, teikiančių piniginių perlaidų paslaugas, į kurias galėtume investuoti. Kantriai laukėme, kada galėsime žengti šį žingsnį ir šiandien džiaugiamės galėdami pranešti apie investiciją į „TransferGo“, vieną iš greičiausiai augančių industrijos žaidėjų. Komanda dirba susikaupusi, atsiliepimai apie jų teikiamas paslaugas – teigiami, o augančioje rinkoje „TransferGo“ sugeba teikti geresnes paslaugas greičiau ir pigiau nei jų konkurentai.

„TransferGo“ gautus pinigus žada panaudoti plėtrai į užsienio rinkas, taip pat „Android“ programėlės vystymui.

Dar praėjusių metų pabaigoje „TransferGo“ gavo beveik 2,3 mln. eurų investiciją iš buvusio „Apax Partners“ investuotojo Marko Ransfordo, buvusio „Kinnevik“ investuotojo Voria Fattahi, buvusio „Travelex“ vadovo Clive'o Kahno ir buvusio „Exponent“ partnerio Richardo Tudoro.

„TransferGo“ buvo įkurta 2013-aisiais metais. Šiuo metu įmonė bendradarbiauja su 40 bankų ir turi daugiau nei 160 000 klientų, kurie per mėnesį persiunčia daugiau nei 17 mln. USD ir ši suma sparčiai auga. Investicija ir investuotojų patirtis padės kompanijai įgyvendinti savo tikslus bei išplėsti akiratį, o taip pat padėti vis daugiau ir daugiau migrantų visame pasaulyje sutaupyti pinigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas