Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Build Stuff 2023“ programinės įrangos kūrimo konferencija pritraukė geriausius technologijų talentus

Sėkmingai baigėsi tris dienas trukusi programinės įrangos kūrimo konferencija „Build Stuff 2023“, į kurią susirinko geriausi technologijų pranešėjai iš viso pasaulio pristatyti naujausių programinės įrangos kūrimo industrijos tendencijų ir srities talentai, profesionalai susipažinti su inovacijų tendencijomis, rašoma renginio organizatorių pranešime spaudai.
Konferencija
Konferencija / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Technologijos

Konferencijoje vyko daugiau nei 100 atskirų sesijų penkiose scenose, seminarų ir praktinių dirbtuvių, kuriose buvo nagrinėjamos įvairios temos ir technologijos. Dalyviai išklausė įtakingų programuotojų ir aukštos klasės vadovų pranešimų, įgijo vertingų įžvalgų ir galimybių užmegzti vertingus ryšius su ekosistemos profesionalais.

Įkūrėja Neringa Young džiaugėsi konferencijos sėkme ir lankomumu: „Esu sužavėta dalyvavimu ir įsitraukimu, kurio sulaukėme „Build Stuff 2023“. Tai liudija nuolatinį programinės įrangos kūrimo augimą ir reikšmingą proveržį šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje.“ Renginį hibridiniu būdu aplankė daugiau kaip 6400 dalyvių.

Regiono direktorė Vaida Kisieliūtė pridūrė: „Mūsų tikslas buvo suteikti dalyviams ir išskirtinio išsilavinimo, ir bendravimo galimybių, ir manome, kad šį tikslą pasiekėme. Turėdama tokią įvairią pranešėjų ir dalyvių grupę, „Build Stuff“ iš tiesų atspindi pasaulinę programinės įrangos kūrimo industriją.“

Šių metų konferencijos tema buvo „Digital ocean“, kviečianti visus pasinerti į skaitmeninio pasaulio vandenyno gelmes. Renginio partnerių tarpe buvo ir ilgamečių, ir debiutuojančių partnerių: „Swedbank“, „Gurtam“, „Accenture“, „Visma“, ASML, „Quadigi“, „Oxylabs“, SEB ir „Omnisend“. Tarp žymesnių pranešėjų buvo Dr. Venkat Subramaniam, Keith Mitchell, Kevlin Henney, Lirone Glikman ir kiti.

Žvelgiant į ateitį, „Build Stuff“ jau paskelbė būsimos 2024 m. konferencijos temą: „Digital Spark – Connecting Humans and Code.“ Konferencija vyks 2024 m. lapkričio 13–15 d., tradiciškai viešbučio „Radisson Blu Hotel“ konferencijų centre Vilniuje.

Rinkodaros vadovė Paulina Šeškauskaitė pasidalijo įspūdžiais apie būsimą konferenciją: „Nekantriai laukiame, kada galėsime tyrinėti žavią žmogaus biologijos ir programavimo sąveiką, bei atrasti tolesnių šios srities inovacijų potencialą. Mūsų tikslas – įkvėpti ir įgalinti dalyvius orientuotis nuolat besikeičiančiame technologijų kraštovaizdyje.“

Bilietus į konferenciją „Build Stuff 2024“ jau galima įsigyti svetainėje. Nepraleiskite šios unikalios galimybės pasisemti vertingų žinių ir užmegzti ryšių programinės įrangos kūrimo srityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas