Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Facebook“ reikalaus, kad JAV biurų darbuotojai būtų skiepijami

Trečiadienį bendrovė „Facebook“ patvirtino naujienų portalui „The Verge“, kad grįžę į biurą JAV darbuotojai turės būti paskiepyti nuo COVID-19.
„Facebook“
„Facebook“ / 123RF.com nuotr.

Griežtas požiūris

„Kai mūsų biurai vėl atsidarys, reikalausime, kad visi, atvykstantys dirbti į bet kurį iš mūsų JAV miestelių, būtų paskiepyti“, – sakoma „Facebook“ viceprezidentės Lori Goler pareiškime. „Kaip įgyvendinsime šią politiką, priklausys nuo vietos sąlygų ir taisyklių. Turėsime procedūrą tiems, kurie dėl medicininių ar kitų priežasčių negali būti paskiepyti, ir, situacijai keičiantis, įvertinsime savo požiūrį kituose regionuose. Toliau bendradarbiaujame su ekspertais, kad užtikrintume, jog mūsų grįžimo į darbą planuose pirmenybė būtų teikiama visų žmonių sveikatai ir saugumui.“

COVID-19 sergamumas didesnėje šalies dalyje auga, o Ligų kontrolės ir prevencijos centras antradienį paskelbė rekomendacijas, kuriose teigiama, kad paskiepyti žmonės turėtų dėvėti kaukes viešose, uždarose patalpose tose vietovėse, kuriose yra didelis infekcijos plitimas.

Pavyzdžiu seka kiti

Šis „Facebook“ žingsnis paskelbtas praėjus kelioms valandoms po to, kai „Google“ generalinis direktorius Sundaras Pichai paskelbė darbuotojams, kad jie turės būti paskiepyti.

Kompanija „Apple“ taip pat informavo darbuotojus apie pasikeitusią politiką: ji reikalaus, kad klientai ir darbuotojai daugumoje iš daugiau nei 270 JAV mažmeninės prekybos parduotuvių dėvėtų kaukes, net jei jie yra paskiepyti. „Microsoft“ atsisakė komentuotii savo poziciją skiepų klausimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas