Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Google“ nebeleis prisijungti prie senesnių „Android“ įrenginių

Jei jūsų prietaise įdiegta „Android 2.3.7“ ar senesnė versija, greitai negalėsite prisijungti prie savo „Google“ paskyros.
„Google Android“
„Google Android“ / 123RF.com nuotr.

Jei vis dar turite įrenginį, kuriame veikia „Android 2.3.7“ (galutinė „Gingerbread“ versija) arba senesnė versija, „Google“ nuo rugsėjo 27 d. neleis prisijungti prie „Google“ paskyros tame įrenginyje.

„Siekdama užtikrinti naudotojų saugumą, „Google“ nuo 2021 m. rugsėjo 27 d. nebeleis prisijungti prie „Android“ įrenginių, kuriuose veikia „Android 2.3.7“ ar žemesnė versija“, - teigia bendrovė. „Jei prisijungsite prie savo įrenginio po rugsėjo 27 d., bandydami naudotis „Google“ produktais ir paslaugomis, pavyzdžiui, Gmail, YouTube ir Maps, galite gauti vartotojo vardo arba slaptažodžio klaidų“ teigiama pranešime.

Kad įsivaizduotumėte, kokio senumo įrenginiui turės įtakos šis pakeitimas, „Android 2.3.7“ buvo išleista beveik prieš 10 metų. Tačiau atsižvelgiant į tai, kad šiuo metu yra daugiau nei trys milijardai aktyvių „Android“ įrenginių, šis pakeitimas greičiausiai paveiks daugiau nei kelis žmones, kurie vis dar naudojasi senesne technika.

Pasak „Google“, jei po rugsėjo 27 d. termino pabaigos naudojate „Android 2.3.7“ ar senesnę versiją, vis dar galėsite naudotis kai kuriomis „Google“ paslaugomis, jei būsite prisijungę savo įrenginio naršyklėje. Tačiau įrenginiai su „Android 3.0“ („Honeycomb“) ir toliau galės prisijungti prie „Google“ paskyrų, teigia bendrovė, todėl, jei savo senesnį įrenginį galite atnaujinti, galbūt norėsite tai padaryti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas