Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės

Vasarą, kuomet vis daugiau laiko praleidžiame gamtoje bei keliaudami, belaidės ausinės tampa nepamainomu mūsų palydovu. Mėgstamos muzikos klausymasis leidžia atsipalaiduoti, motyvuojantis garso takelis sporto metu suteikia ištvermės, o vis populiarėjančios tinklalaidės – nenuobodžiauti ilgų skrydžių metu. Tad kokias belaides ausines rinktis, kad jos ne tik atitiktų visus lūkesčius, bet ir nepareikalautų didelių investicijų?
Huawei FreeBuds 6i
Huawei FreeBuds 6i / Huawei nuotr.

Pritaikykite garsą pagal savo poreikius

Šiandien vartotojai turi galimybę internete rinktis iš plataus spektro audio turinio, todėl belaidžių ausinių perteikiama garso kokybė tampa itin svarbi. Kaip teigia „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei FreeBuds 6i“ integruotos garso reguliavimo funkcijos suteikia vartotojui išskirtinę klausymosi patirtį.

„Šiose belaidėse ausinėse yra integruoti „Multi-EQ“ efektai, kurie leidžia reguliuoti 10 skirtingų garso dažnių diapazonų ir perteikti vartotojui tikslų bet kokio žanro muzikos, filmų, tinklalaidžių ar audioknygų skambesį. Taip pat įrenginyje integruotas 11 mm keturių magnetų žemųjų dažnių garsiakalbis yra 50 proc. galingesnis už savo pirmtaką, todėl žemi, iki 14 Hz garso dažniai skamba itin kokybiškai“, – sako U.Eidžiūnaitė.

Huawei nuotr./Huawei FreeBuds 6i
Huawei nuotr./Huawei FreeBuds 6i

Atsiribokite nuo aplinkos triukšmo, kad ir kur bebūtumėte

Dažnai keliaujantys ar būnantys triukšmingose aplinkose įvertins „Huawei FreeBuds 6i“ integruotą triukšmo slopinimo technologiją „Intelligent Dynamic ANC 3.0“. Ji per vieną sekundę gali pakoreguoti parametrus taip, kad be vargo prisitaikytų net prie 34-ių aplinkos scenarijų. Prie aplinkos pašalinių garsų slopinimo prisideda ir įrenginyje įdiegti 5 lygių aparatinės įrangos naujinimai, kurie padidina pasyvaus triukšmo slopinimo (PNC) ir aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) veiksmingumą.

Šiose belaidėse ausinėse vartotojai ras ir dar vieną naujovę – triukšmo slopinimo kamerą, kuri buvo sukurta Helmholco rezonanso principu. Jos konstrukcija leidžia sumažinti pašalinius garsus vidutinių ir aukštų dažnių diapazone, nuo 1 iki 3 kHz. Todėl susikaupti ir atlikti reikiamas užduotis galima bet kokioje aplinkoje – triukšmingoje žmonių minioje, sausakimšame traukinyje ar lėktuve. Pašalinių garsų slopinimo technologiją papildo ir iš skysto silikono pagaminti trijų dydžių ausinių antgaliai. Šios savybės leidžia ausinėms dar geriau priglusti prie ausų, taip užtikrindamos didesnį sandarumą.

Naudokite ausines kaip stilingą aksesuarą

Pasak U. Eidžiūnaitės, „Huawei FreeBuds 6i“ vartotojai galės mėgautis ne tik kokybišku garsu ar triukšmą slopinančiomis naujomis technologijomis, bet ir išskirtiniu belaidžių ausinių dizainu.

„Kadangi ausines naudojame kone kasdien, taip pat svarbu, kad jos derėtų prie bet kokios, tiek oficialios, laisvalaikio ar puošnios aprangos. Šios belaidės ausinės pasižymi elegancija ir universalumu, o galimybė rinktis jas iš baltos, violetinės ir juodos spalvos leidžia vartotojui nesudėtingai įrenginį pritaikyti prie bet kokių savo poreikių ir stiliaus. Negana to, tokios ausinės patenka į 100 eurų kainų kategoriją, todėl nepareikalaus ir itin didelių investicijų“, – įrenginio dizainą aptaria ekspertė.

Huawei nuotr./Huawei FreeBuds 6i
Huawei nuotr./Huawei FreeBuds 6i

Mėgaukitės muzika iki 36 valandų

Mėgstantiems ilgus pasivaikščiojimus gamtoje ar sportą, itin svarbu, kad belaidės ausinės pasižymėtu ilgu veikimo laiku. Tačiau, anot U. Eidžiūnaitės, renkantis įrenginį svarbu atkreipti dėmesį ne tik į akumuliatoriaus savybes, bet ir jo įkrovimo galimybes.

„Ausines naudojant nuolat svarbu, kad jų nereikėtų įkrauti kas kelias valandas. „Huawei FreeBuds 6i“ belaidžių ausinių akumuliatorius su įkrovimu dėklu veikia iki 36 valandų, o vienu įkrovimu gali veikti iki 8 valandų. Įrenginys taip pat išsiskiria ir greita įkrovimo funkcija. Ausines užteks įkrauti vos 10 minučių, kad jomis nepertraukiamai naudotis galėtumėte dar net gerą pusdienį“, – įrenginio akumuliatoriaus privalumus apžvelgia U.Eidžiūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito