Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„iPhone“ telefonuose triguba kamera turėtų atsirasti 2019 metais

Tikėtina, kad antroje ateinančių metų pusėje „Apple“ pasiūlys vartotojams bent vieną išmaniojo telefono modelį su triguba galinės sienelės kamera. Tokius gandus, pagrįstus „Yuanta Securities“ analitiko Jeffo Pu žinute, skelbia leidinys „Taipei Times“, kurį cituoja „MacRumors“.
„Apple Iphone X“
„Apple Iphone X“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Daugiau informacijos „Taipei Times“ nepateikia, tačiau praėjusį mėnesį Kinijos leidinyje „Economic Daily News“ buvo žinia, skelbusi, kad naujoje „iPhone“ kamerų sistemoje bus 6P lęšių sistema, gebanti pasiūlyti 5x vaizdo priartinimo galimybę. Bent vienas iš šios sistemos jutiklių turėtų būti 12 MP raiškos.

Tikėtina, kad trečio lęšio įtraukimas į „iPhone“ kamerų sistemą šiems telefonams pirmą kartą suteiktų bent 3x optinio priartinimo galimybę – skaitmeninis priartinimas, naudotas iki šiol, smarkiai apgadina fiksuojamo vaizdo kokybę. „iPhone 7 Plus“, „iPhone 8 Plus“ ir „iPhone X“ kamerų sistemos iki šiol siūlė tik 2x optinio priartinimo galimybę.

Labai tikėtina, kad triguba kamerų sistema bus diegiama tik į pačius brangiausius 2019 m. telefonų modelius (trečios kartos „iPhone X“)

„KGI Securities“ analitikas Ming-Chi Kuo jau anksčiau neigė bet kokią galimybę, kad dabar projektuojamų antros kartos „iPhone X“ kamerų sistema bus kaip nors reikšmingai keičiama dėl to, kad „Apple“ patyrė skaudų smūgį iš „Huawei“ pusės – ši Kinijos įmonė, pristačiusi „P20 Pro“ modelį su triguba kamerų sistema, susilaukė itin teigiamų kritikų vertinimų, ypač dėl fotografavimo sistemos galimybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai