Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išpjovos atkeliaus ir į „Samsung“ telefonus

Bloga žinia tiems, kam nepatinka išpjovos telefonuose, nes „Samsung“ pasiduoda pasaulinėms tendencijoms ir būsimuose telefonuose pradės naudoti tokį dizaino sprendimą, kokį jau pamėgo bemaž visi Kinijos (ir JAV) telefonų gamintojai.
„Samsung“ svarstomų ekrano išvaizdų variantai
„Samsung“ svarstomų ekrano išvaizdų variantai / Beno Geskino iliustr.

Kūrėjų konferencijoje „Samsung“ atskleidė, kaip galėtų atrodyti išpjovos jų telefonuose: pateikti trys variantai, kurie turėtų būti naudojami įrenginiuose jau artimiausiu metu. Iš nuotraukos matome, kad viena išpjovos versija primena U raidę, kita panaši į V raidę, o paskutinis variantas yra kaip O raidė. Labai keista, kad O raidės išpjova yra šone, tai veikiausiai išpjova, skirta priekinei kamerai, bet kaip toks dizaino sprendimas atrodytų realybėje ir ar kam nors patiktų yra tikrai didelis klausimas.

Gera žinia iš šios nuotraukos tik viena, kad paskutinis pateiktas variantas neturi jokios išpjovos, būtent taip turbūt norėtų daugelis. Bus tikrai įdomu pamatyti, kokį sprendimą „Samsung“ pateiks būsimuose „Galaxy S10“ telefonuose. Labiausiai tikėtina, kad dabar pamatysime U arba V išpjovas, o gal kiek vėliau išpjovų bus visai atsisakoma, kaip rodo paskutinė versija pateiktoje iliustracijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai