Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinktas jaunųjų mokslininkų konkurso „Tyrėjų Grand Prix“ nugalėtojas

Vilniaus universiteto doktorantas, atliekantis struktūrinius ir biocheminius naujų priešvirusinių sistemų tyrimus, tapo konkurso „Tyrėjų Grand Prix“ nugalėtoju ir laimėjo pagrindinį prizą – 2000 eurų, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Jonas Juozapaitis
Jonas Juozapaitis / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Konkursas Mokslas

Trečiąjį kartą organizuojamas ir jau tradiciniu tapęs renginys „Tyrėjų Grand Prix“ šiais metais taip pat nepaliko abejingų – Vilniaus miesto širdyje, rotušėje, surengtas konkursas pritraukė daugiau 300 svečių, o doktorantai žiūrovus stebino itin įvairiomis ir skirtingomis temomis.

Renginio mecenatė Žaneta Freyer įvykus renginiui dalijosi savo mintimis: „Kas, jei ne mes? Kada, jei ne dabar?“ – juk mokslą skleisti plačiojoje visuomenėje yra būtina! Konkurso laimėtojas J.Juozapaitis teigia „Lietuvai tokių renginių neišvengiamai reikia, kadangi svarbu sujungti mokslą ir verslą. Negana to, „Tyrėjų Grand Prix“ galima atsiskleisti ne tik kaip mokslininkui, tačiau taip pat ir kaip asmenybei. Manau, kad šis renginys be galo svarbus ir tai yra puiki terpė doktorantų tyrimų bei atliekamų darbų sklaidai“.

Organizatorių nuotr./„Tyrėjų Grand Prix“ komisija
Organizatorių nuotr./„Tyrėjų Grand Prix“ komisija

Nuoširdžiai sveikiname konkurso laimėtoją J.Juozapaitį bei linkime didelės sėkmės!

Dėkojame pagrindinei renginio mecenatei: Žanetai Freyer, taip pat renginio draugams: Lietuvos mokslo tarybai, „Vilniaus Lietuvos Tūkstantmečio Rotary Klubas“, „Go Vilnius“. Didelį ačiū tariame teisėjams: dr. Urtė Neniškytei, Tomui Balžekui ir Adrijai Čepaitei bei renginio vedėjų duetui Dominykui Kubiliui ir Dovilei Kurpytei-Lipnickei.

Organizatorių nuotr./„Tyrėjų Grand Prix“
Organizatorių nuotr./„Tyrėjų Grand Prix“

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito