Labesque'as yra labai smalsus žmogus. Taip jis ir tapo inžinieriumi. Laisvu laiku jis mėgsta išmokti ką nors naujo, todėl prieš trejus metus jis apsilankė šokolado meistrų pamokoje pradedantiesiems. „Dandelion Chocolate“, kompanija, kuri ir rengė mokymus, užmezgė ryšį su Labesque'u ir šokoladas automobilių inžinieriaus taip ir nebepaleido.
„Dandelion Chocolate“ šokoladinė, kaip galite įsivaizduoti, kuria įvairius desertus. Tarp jų – ir šokoladiniai sausainiai. Kadangi „Dandelion Chocolate“ didžiuojasi savo šokoladu, šokolado gabaliukai sausainiams nėra perkami, kaip galbūt darote jūs. Juos gamina šokolado meistrai – kruopščiai formuoja kiekvieną tobulą šokolado gabalėlį. Tik vyriausioji meistrė Lisa Vega visada manė, kad tie šokolado gabalėliai yra labai jau senamadiški.
Ji nusprendė, kad „Dandelion Chocolate“ reikia dviejų dydžių šokolado gabaliukų – 3,5 ir 0,8 gramų. Tačiau svarbus ne tik dydis, bet ir forma. Ir štai ką net trejus metus veikė „Tesla“ inžinierius.
Labesque'as teigia, kad parduotuvėje galima surasti pačių įvairiausių šokolado gabalėlių, tačiau jie skiriasi tik skoniu, o ne forma. Inžinieriaus nuomone, forma taip pat gali daryti įtaką skoniui. Tačiau, svarbiausia, nauji „Dandelion“ šokolado gabalėliai patys atrodo kaip maži desertai.
Labesque'o sukurti šokolado gabalėliai turi kelias aštrias briaunas. Tai, pasak šokolado meistrų, padeda šiems gabalėliams lengviau ištirpti, o tai „sukuria prabangesnį skonį“. Jie gaminami pasitelkus specialias formas. Šokolado meistrų dėmesys vis tiek reikalingas, kad šokoladas išlaikytų ir skonį, ir tekstūrą.
Kaina? Na, kalbame apie prabangų produktą. „Dandelion Chocolate“ 2,5 kilogramų šokolado gabalėlių dėžutę parduos už maždaug 100 dolerių.