Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužinojome kainas: Lietuvoje prasidėjo „iPhone 13“ išmaniųjų telefonų prekyba

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvoje prasidėjo oficiali naujosios „iPhone 13“ išmaniųjų telefonų serijos prekyba: „iPhone 13 Pro Max“, „iPhone 13 Pro“, „iPhone 13“ ir „iPhone 13 mini“.
IPhone 13
IPhone 13 / Apple

Ypač didelė paklausa

„Šįmet naujųjų „iPhone 13“ pasiūla kaip niekada ribota. Prasidėjus jų išankstinei prekybai JAV, dėl didžiulės paklausos „Pro“ ir „Pro Max“ modelių numatomi pristatymo terminai nusikėlė net į lapkričio mėnesį. Todėl ir „Apple“ gerbėjai Lietuvoje, nusprendę atsinaujinti savo išmanųjį, turėtų paskubėti, kad pirkinio netektų ilgai laukti“, – pasakojo „Telia“ įrangos vadovas Aurimas Karnejevas.

Dėl padidėjusios paklausos pritarė ir išankstinę prekybą pradėję „Tele2“ bei „Bitė Lietuva“ atstovai.

„Itin lauktų flagmanų paklausa tikrai didelė“ – komentavo Jaunius Špakauskas, „Bitė Lietuva“ Korporatyvinės komunikacijos vadovas.

„Technologijų naujienas klientai visada nori išbandyti kuo greičiau. Todėl savo pastangas kreipiame į šio poreikio atliepimą čia ir dabar. Džiaugiamės galėdami pristatyti išankstinių naujųjų flagmanų užsakymų galimybę“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Kokia kaina?

Visus naujuosius flagmanus bus galima užsisakyti su 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės atminties talpa, o „iPhone Pro“ ir „iPhone Pro Max“ modelius papildomai – su 1 TB talpa.

Išmaniuosius bus galima rinktis iš kelių spalvų. „iPhone 13 mini“ ir „iPhone 13“ – raudonos (angl. Product Red), baltos (angl. Starlight), juodos (angl. Midnight), mėlynos (angl. Blue) ir rožinės (angl. Pink). Tuo tarpu „iPhone Pro“ ir „iPhone Pro Max“ modelius – grafito (angl. Graphite), auksinės (angl. Gold), sidabrinės (angl. Silver) ir šviesiai mėlynos (angl. Sierra Blue) spalvų.

Gamintojo nuotr./ Iphone 13
Gamintojo nuotr./ Iphone 13

Lietuvoje „iPhone 13“ kainos prasideda nuo 919 Eur, „iPhone 13 Pro“ – nuo 1 179 Eur, „iPhone 13 Pro Max“ – nuo 1 279 Eur, o „iPhone 13 Mini“ – nuo 819 Eur.

Visi „iPhone 13“ serijos telefonai veikia su ypač sparčiais „Apple A15 Bionic“ procesoriais, pasižymi gerokai padidinta baterijų veikimo trukme, atnaujintomis kameromis ir „Cinematic Mode“ funkcija, kuri leidžia filmuoti portretinius vaizdo įrašus. „iPhone 13 Pro“ modeliai naudoja visiškai naujus LTPO ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, taip pat juos galima rinktis su milžiniška 1 terabaito talpos vidine atmintimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas