Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mobilioji aplikacija „Akcijos“ – prekybos centrų nuolaidos telefone

Mobilioji programėlė „Akcijos“ pateikia nuolaidas, kurios yra taikomos didžiausiuose šalies prekybos centruose – „Maxima“, „Iki“, „Norfa“, „Prisma“ ir „Rimi“.
Mobilioji aplikacija „Akcijos“
Mobilioji aplikacija „Akcijos“ / Irisas.lt nuotr.

Ši programėlė pateikia 9 populiarias produktų grupes, kurias pasirinkę iškart matysite prekes su jų aprašymais, nuolaidų dydį procentais, buvusias ir naujas kainas.

Taip pat galite ieškoti savo sugalvotų prekių pasinaudodami paieškos lauku viršuje, viskas veikia realiu laiku – reikia tik įvesti ieškomos prekės pavadinimą.

Jei norite greitai patikrinti akcijas, kurias vedate į paieškos lauką, tiesiog spauskite pliuso ikoną, esančią šalia paieškos lauko – taip pridėsite savo paiešką į pradinį puslapį ir kitą kartą ją galėsite pasiekti į paieškos lauką nevesdami teksto.

Norėdami matyti konkrečiuose prekybos centruose galiojančias akcijas, pasinaudokite meniu, esančiu po paieškos lauku. Spausdami ant prekybos centro pavadinimo galite rodyti arba nerodyti to prekybos centro akcijas. Taip pat galite pasilikti vieną arba kelis jums įdomius prekybos centrus ir ieškant kitų akcijų programėlė atsimins jūsų pasirinkimą bei pateiks tik jų nuolaidas.

Atnaujinus akcijų sąrašą programėlė, atsižvelgdama į pradiniame puslapyje esančias nuorodas, praneš jums apie naujas akcijas naudodama pranešimų (angl. notification) sistemą.

Programėlę galite atsisiųsti „Google Play“ parduotuvėje.

Daugiau mobiliųjų aplikacijų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento