Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Google“ puslapis parodys visą „Google“ apie jus sukauptą informaciją

„Google“ pristatė naują tinklalapį, kuris leidžia sužinoti paieškos milžino apie vartotojus sukauptą informaciją. Ir tos informacijos be galo daug, rašo independent.co.uk.
„Google“ paieškos sistema
„Google“ paieškos sistema / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 1 „Google“

„My Activity“ puslapis registruoja visus duomenis apie naršymo internete istoriją. Priklausomai nuo jūsų nustatymų, gali būti sukauptas detalus lankytų puslapių sąrašas ir visa veikla išmaniuoju telefonu.

„Google“ jau anksčiau leido vartotojams matyti jai priklausančių įmonių kaupiamą informaciją apie juos. Tačiau naujame puslapyje visa informacija susisteminta ir ją rasti patogiau.

Puslapyje matyti lankytų puslapių, paieškų ir kitos veiklos katalogas, sugrupuoti pagal laiką. „My Activity“ taip pat galima peržiūrėti istoriją per tam tikrus filtrus – pagal specifines datas arba „Google“ produktus.

„My Activity“ vartotojai gali „iš naujo atrasti ankstesnes paieškas, aplankytus puslapius ir „Google“ paslaugose žiūrėtą turinį“, taip pat ištrinti tam tikras temas.

Visą informaciją „Google“ naudoja rinkodaros tikslais, kad rodytų aktualias reklamas. Vartotojai nustatymuose gali pasirinkti, kad nebūtų sekami arba ištrinti informaciją, kurios nenori rodyti reklamdaviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai