Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujoji „Logitech“ žaidimų pelė su 20 programuojamų mygtukų

„Logitech“ ketvirtadienį pristatė net 20 programuojamų mygtukų turinčią pelę „Logitech G600 MMO Gaming Mouse“, sukurtą ilgoms ir didelio tikslumo reikalaujančioms kompiuterinių žaidimų sesijoms.
Kompiuterinė žaidimų pelė „Logitech G600 MMO Gaming Mouse“.
Kompiuterinė žaidimų pelė „Logitech G600 MMO Gaming Mouse“. / „Logitech“ nuotr.

Naująją „Logitech“ pelę galima naudoti vos tik ištraukus iš pakuotės, nes ji turi tris iš anksto nustatytus režimus: du, skirtus MMO tipo žaidimams, ir vieną, pritaikytą bendro pobūdžio žaidimams.

Kaip ir visuose kituose G serijos produktuose, šios pelės mygtukai yra programuojami. Taip jiems galima priskirti specifines žaidimo funkcijas, kurios yra išsaugomos vidinėje pelės atmintyje. Prireikus, jomis galima pasinaudoti vienu spustelėjimu.

Be to, funkcija „G-Shift“ leidžia padvigubinti kiekvienam pelės mygtukui priskirtų veiksmų skaičiui, tad „Logitech G600 MMO Gaming Mouse“ gali suteikti praktiškai absoliučią veiksmų kontrolę žaidime. Išgaubta pelės forma užtikrins patogią atramą plaštakai per ilgai trunkančias žadimų sesijas.

„Logitech G600 MMO Gaming Mouse“ yra intensyvaus, tiesioginio bendradarbiavimo su patyrusiais MMO žaidėjais rezultatas, – sako „Logitech“ vyresnysis pasaulinių produktų vadovas Markas Starretas. – Daugybė valandų buvo praleista kuriant nykščio atramą ir siekiant, kad ji būtų kaip įmanoma patogesnė. Žmonės taip pat pajus skirtumą mygtukuose – jie yra išgaubtos formos taip siekiant padidinti tikslumą ir sumažinti nuovargį, kad būtų galima žaisti sklandžiau ir ilgiau.“

Dar vienas naujos „Logitech“ pelės išskirtinumas – suasmeninama išvaizda. Pelės nykščio zona turi papildomą apšvietimą, sukuriantį 16 mln. skirtingų atspalvių, tai leidžia susikurti individualizuotą pelės išvaizdą. Be norimo atspalvio dar galima pasirinkti nuolatinį, pulsuojantį, ciklinį, ar užgęstantį apšvietimo režimą.

„Logitech G600 MMO Gaming Mouse“ pelė Europos rinkoje turėtų pasirodyti šių metų birželio mėnesį, jos rekomenduojama pardavimo kaina yra 79,99 euro (280 litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas