Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perkamiausi žaidimai Lietuvoje – pirmauja karai ir krepšinis

Rugsėjis simbolizuoja ne tik rudens, bet ir naujų pramogų sezonų pradžią, o žaidimų industrija – ne išimtis. Rugsėjo mėnesį žaidėjai sulaukė net kelių ypač lauktų žaidimų, tačiau kurie jų tapo populiariausi?
NBA 2K 2016
NBA 2K 2016 / Youtube/Gameon nuotr.

Stebint žaidimų pardavimus, tapo akivaizdu, kad naujienų lietuviai labai išsiilgo. Į dešimtuką pateko beveik visi didesni šio rugsėjo startai ir dauguma jų pelno aukštas pozicijas. Žaidėjai noriai leidosi į nuotykius su „Pašėlusiu Maksu“, bet nepamiršo ir skandalais apipinto „Hideo Kojima“ darbo „Metal Gear Solid V: Phantom Pain“.

Sporto gerbėjai savo santaupas išleido naujajam NBA 2K16 žaidimui su Kauno „Žalgiriu“, Klaipėdos „Neptūnu“ ir legendinių komandų sudėtyje žaidžiančiu Arvydu Saboniu. Naujoji FIFA 16 pirmą kartą istorijoje žaidime pristatė ir moteriškas futbolo ekipas, nežinia ar tai rezonavo su virtualaus futbolo gerbėjais Lietuvoje, tačiau žaidimo pardavimai išties įspūdingi.

Tačiau ar naujiems žaidimams pavyko išstumti senbuvius? Ar TOP trejetuką dominavę „Counter Strike ir Grand Thef Auto V“ buvo priversti pasitraukti? Atsakymai - vaizdo sužinosite. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas