Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmieji DI planšetiniai kompiuteriai rinkoje: „Samsung“ pristatė naujus modelius

Technologijų bendrovė „Samsung“ pristatė du naujus aukščiausios klasės planšetinius kompiuterius – „Galaxy Tab S10 Ultra“ ir „Galaxy Tab S10+“. Šie įrenginiai yra pirmieji planšetiniai kompiuteriai rinkoje, pritaikyti sudėtingoms dirbtinio intelekto (DI) užduotims, rašoma „Samsung“ pranešime spaudai.
TabS10
TabS10 / Samsung nuotr.

„Samsung“ partnerių parduotuvėse Lietuvoje „Galaxy Tab S10 Ultra“ ir „Galaxy Tab S10+“ prekyba prasidėjo nuo rugsėjo 27 d. Pirkėjai gali rinktis iš dviejų spalvų – mėnesienos pilkos ir platinos sidabro.

Procesoriaus patobulinimai įgalina planšetinius kompiuterius daug greičiau atlikti DI užduotis, prie kurių prieigą papildomai palengvina „Book Cover Keyboard“ klaviatūros dėkle atsiradęs „Galaxy AI Key“ mygtukas. Jis vartotojams leidžia nesunkiai pasiekti tokias funkcijas, kaip PDF dokumentų vertimas, rašysenos vertimas į tekstą ar paveikslėlių generavimas iš piešinių.

Naujieji „Galaxy Tab S10“ serijos atstovai taip pat gali veikti kaip centriniai namų DI įrenginiai, 3D žemėlapio vaizde atvaizduojantys visus išmaniųjų namų įrenginius ir supaprastinantys jų valdymą.

Tiek didysis „Galaxy Tab S10 Ultra“ 14,6 colio ekranas, tiek mažesnę 12,4 colio įstrižainę turintis „Galaxy Tab S10+“ naudoja itin ryškų ir tikrovišką vaizdą suteikiančią „Dynamic AMOLED 2X“, kuri įgalina ekrano turinį įžiūrėti net būnant lauke. Įžiūrėti net smulkiausias detales iš bet kokio žiūrėjimo kampo taip pat padeda pažangi atspindžius sugerianti ekrano danga. Ji neleidžia planšetinio kompiuterio ekrane atspindėti šviestuvams ir kitiems aplinkos objektams, todėl vartotojas gali maksimaliai susikoncentruoti į savo skaitmenines veiklas.

Tam, kad „Galaxy Tab S10 Ultra“ ir „Galaxy Tab S10+“ būtų galima be baimės naudoti pačiose įvairiausiose išvykose ir kelionėse, abiejų modelių korpusai sutvirtinti ypač tvirtu „Armor“ aliuminiu ir turi IP68 atsparumą vandeniui bei dulkėms.

„Galaxy Tab S10“ linijoje siūlomos DI funkcijos padeda greičiau nudirbti kasdienius darbus ir išreikšti staiga atėjusį įkvėpimą. Pavyzdžiui, „Užrašų pagalba“ suteikia galimybę dar paprasčiau konspektuoti mokymosi medžiagą ar tvarkyti asmeninį žurnalą.

„Galaxy Tab S10 Ultra“ ir „Galaxy Tab S10+“ gali veikti ne tik, kaip planšetiniai kompiuteriai, bet ir kaip išmaniųjų namų centras. Tokios dideliam ekranui pritaikytos funkcijos, kaip „3D Map View“, leidžia lengviau pasiekti „SmartThings“ palaikančius įrenginius, naudojant „SmartThings“ valdiklį.

Tai reiškia, kad viename įrenginyje galite patogiai valdyti viską – išjungti televizorių bei įjungti jaukesnį apšvietimą, sėdinti prie vakarienės stalo, įjungti kondicionierių nepakylant nuo sofos ar gauti įspėjimą, kai kažkas palieka neuždarytą šaldytuvą. Vartotojai čia taip pat gali įjungti „SmartThings Energy“ ir „AI Energy“ režimus, kurie padeda nesunkiai kontroliuoti savo buitinės technikos energijos suvartojimą.

Tam, kad naudodamiesi „Galaxy Tab S10“ įrenginiais vartotojai galėtų jaustis saugūs, „Samsung Knox“ platforma realiu laiko aptinka įrenginiui kylančias kibernetines grėsmes, neleidžia virusams išnaudoti įrenginio programinės įrangos pažeidžiamumų, ir užtikrina saugumą visoje „Galaxy“ ekosistemoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas