Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po „IPhone 15“ pristatymo „Apple“ gerbėjai toliau lieja apmaudą: užkliuvo „50 pilkų atspalvių“

Praėjo tik kelios dienos nuo tada, kai „Apple“ pristatė naująjį „iPhone 15“, tačiau gerbėjai jį vadina „nuviliančiu“ ir „nepakankamai patraukliu“ – jie nepatenkinti ir spalvų pasirinkimo trūkumu, skelbia leidinys „Insider“.
Naujasis „IPhone 15“
Naujasis „IPhone 15“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 „Apple“ iPhone

„Ar verta pirkti naująjį „iPhone Pro Max“? Visos spalvos yra vienodos“, – teigė vienas gerbėjas įraše X, anksčiau buvusiame „Twitter“. „Kasmet „iPhone“ spalvos tampa vis šviesesnės?“ – rašė kitas naudotojas, apibūdindamas naująją liniją kaip „nuobodžią“.

„Jei norite pilkos, šviesiai pilkos, tamsiai pilkos ir dar kartą šviesiai pilkos, „Apple“ turi jums tinkamą telefoną!“ – skelbė Iano Zelbo įrašas „X“. Įraše buvo pavaizduotas „Apple“ generalinio direktoriaus Timo Cooko atvaizdas ir užrašas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“.

Šiais metais „Apple“ daug dėmesio skyrė spalvoms, pritaikiusi naują gamybos procesą, pagal kurį spalva įliejama tiesiai į galinį telefono stiklą.

Bendrovė teigia, kad „iPhone 15“ yra pirmasis išmanusis telefonas, kuriame naudojamas šis metodas, ir antradienį vykusiame pristatymo renginyje jis užėmė svarbią vietą.

Standartinis „iPhone 15“ yra juodos ir pastelinių atspalvių – mėlynos, žalios, geltonos ir rožinės – spalvų.

Telefonai „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro max“ yra tik juodos titano, baltos titano, mėlynos titano ir natūralios titano spalvos. Praėjusių metų aukso spalvos variantas buvo pašalintas iš „Pro“ asortimento.

15 „Pro“ yra pirmieji „iPhone“, pagaminti iš titano, todėl jie tapo lengvesni ir tai turėjo įtakos perėjimui prie labiau prislopintų spalvų variantų.

Ankstesnių kartų „iPhone“ telefonų pirkėjai galėjo rinktis iš daug didesnio spalvų asortimento. „iPhone 14“ buvo pristatytas su raudonos ir violetinės spalvų variantais, o šių metų pradžioje „Apple“ pridėjo geltoną versiją.

„Apple“ gerbėjai dėl nepateisintų lūkesčių apmaudą liejo ir kiek anksčiau. Kas dar juos nuvylė, pristačius naująjį „IPhone 15“, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas