Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Samsung“ flagmanų gretas papildė „Galaxy S24 FE“: kuo jis ypatingas?

Rugsėjo 26 d. „Samsung“ savo išmaniųjų telefonų asortimentą papildė nauju flagmanu – „Galaxy S24 FE“, rašoma „Samsung“ pranešime spaudai.
Galaxy S24 FE_
Galaxy S24 FE_ / Samsung nuotr.

„Galaxy S24 FE“ esanti patobulinta kamerų sistema su nuotraukų kokybę pagerinančia „ProVisual Engine“ DI technologija leidžia dar lengviau išreikšti savo kūrybingumą, o erdvus 6,7 colio „Dynamic AMOLED 2X“ ekranas ir dar pajėgesnis „Exynos 2400“ lustas paverčia šį išmanųjį telefoną tinkamu net ir pačioms sudėtingiausioms užduotims, pavyzdžiui, žaidimams.

Įrenginio aukščiausios klasės kamerų sistemą sudaro 50 megapikselių (MP) pagrindinis jutiklis, trijų kartų optinio priartinimo galimybę turinti 8 MP kamera, 12 MP itin plataus kampo objektyvas ir 10 MP asmenukių kamera.

„Galaxy S24 FE“ aprūpintas tais pačiais DI įrankiais, kaip ir kiti „Galaxy S24“ flagmanai, todėl vartotojui suteikia naujas galimybes dirbti, bendrauti ir palaikyti ryšį su aplinkiniu pasauliu.

Kaip ir priklauso aukščiausios klasės įrenginiui, „Galaxy S24 FE“ vartotojo informacijos saugumu rūpinasi daugiasluoksnė „Samsung Knox“ platforma. Ji apsaugo nuo kritinių programinės įrangos pažeidžiamumų, realiu laiku aptinka įrenginiui kylančias kibernetines grėsmes ir visapusiškai užtikrina saugumą visoje „Galaxy“ ekosistemoje.

„Galaxy S24 FE“ buvo kuriamas taip, kad jo gamyboje būtų naudojama kaip įmanoma mažiau planetos išteklių. Tiek įrenginio išorėje, tiek viduje esančiuose komponentuose gausiai naudojamas perdirbtas plastikas, aliuminis, stiklas ir kiti retieji Žemės elementai. Prie aplinkos apsaugojimo taip pat prisideda ilgas „Galaxy S24 FE“ gyvavimo ciklas, kurį garantuoja septyni operacinės sistemos versijos atnaujinimai ir septynerius metus siunčiami saugumo pataisymai.

„Samsung“ partnerių parduotuvėse Lietuvoje „Galaxy S24 FE“ prekyba prasidės nuo spalio 3 d. Pirkėjai galės rinktis iš mėlynos, grafito, pilkos, mėtinės ir geltonos spalvų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas