Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Samsung“ pristatė „Galaxy S22“, „S22+“ ir „S22 Ultra“ išmaniuosius telefonus

Šį trečiadienį technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naujausius išmaniųjų telefonų flagmanus – „Galaxy S22“, „Galaxy S22+“ ir „Galaxy S22 Ultra“, rašoma pranešime spaudai.
„Samsung Galaxy S22+“
„Samsung Galaxy S22+“ / Gamintojo nuotr.

„Galaxy S22“, „S22+“

Kaip rašoma „Samsung“ pranešime spaudai, pažangios „Galaxy S22“ serijos naktinės fotografijos funkcijos leidžia šiems išmaniesiems užfiksuoti šviesesnes ir detalesnes nuotraukas, kurių spalvos yra ryškios net ir tamsoje.

Tiek „Galaxy S22“, tiek „Galaxy S22+“ turi 50 megapikselių pagrindinę, 10 megapikselių priartinimo ir 12 megapikselių kameras.

Filmuojant vaizdo įrašus su draugais, nauja automatinio kadravimo funkcija aptinka ir seka iki 10 žmonių bei automatiškai reguliuoja fokusą taip, kad kiekvienas jų įraše būtų įamžintas aiškiai. Abu įrenginiai taip pat naudoja naujausią „Samsung“ dirbtinio intelekto (DI) technologiją.

DI leidžia itin lengvai užfiksuoti portretus, kuriuose bus atkurti net ir menkiausi bruožai ar išvaizdos detalės. Be to, portreto režimą nuo šiol galima naudoti ir fotografuojant augintinius – išmanūs algoritmai neleidžia kailiui susilieti su fonu, todėl galėsite dalintis dar įspūdingesnėmis savo gyvūno nuotraukomis.

„Galaxy S22“ aprūpintas visą dieną neišsenkančia baterija ir 25W greituoju įkrovimu, o „Galaxy S22+“ – dar ištvermingesniu akumuliatoriumi ir spartesniu 45W įkrovimu.

Abiejuose įrenginiuose sumontuotas adaptyvų 120Hz atsinaujinimo dažnį palaikantis „Dynamic AMOLED 2X“ ekranas, pritaikytas tiek vaizdo įrašų žiūrėjimui, tiek žaidimams.

„Galaxy S22“ ir „Galaxy S22+“ gamyboje naudojamos aplinkai draugiškos medžiagos, tokios kaip perdirbtas ir iš apleistų žvejybinių tinklų surinktas plastikas bei įvairios organinės žaliavos.

Naujieji „Galaxy S22“ telefonai sklandžiai jungiasi kartu su kitais „Galaxy“ ekosistemos įrenginiais, tokiais kaip išmaniosios bevielės ausinės ar išmanieji laikrodžiai.

„Galaxy S22“ kainos „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“ salonuose už 128 arba 256 GB vidine atmintį turinčius modelius siekia 859 ir 909 eurus

„Galaxy S22+“ galima rinktis su 128 arba 256 GB vidine atmintimi, jie „Telia“, „Tele2“ ir „Bitė“ salonuose atitinkamai kainuoja1059 ir 1109 eurus.

„Galaxy S22 Ultra“

„Galaxy S22 Ultra“ turi integruota „Galaxy Note“ ir „S-Pen“. Patobulinimai suteikia galimybę daug natūraliau rašyti bei piešti dideliame „Galaxy S22 Ultra“ ekrane.

Ekranas 6,8 colio įstrižainės „Dynamic AMOLED 2X“ 120Hz. „Galaxy S22 Ultra“ taip pat turi išmanią „Vision booster“ technologiją, automatiškai reguliuojančią kontrastą pagal aplinkos apšvietimą.

Siekiant įkūnyti prabangiausią „Samsung“ išmaniojo telefono dizainą ir pojūtį, „Galaxy S22 Ultra“ turi veidrodinį aliuminio rėmą, formuojantį „Note“ skiriamuoju ženklu tapusius aštrius korpuso kampus.

Gamintojo nuotr./„Galaxy S22 Ultra“
Gamintojo nuotr./„Galaxy S22 Ultra“

„Galaxy S22 Ultra“ modelyje montuojamas itin didelius 2,4um pikselius turintis kameros jutiklis, kuris užfiksuoja daugiau šviesos ir detalių, bei labai skaidrus plono stiklo kameros lęšis, sumažinantis nepageidaujamus atspindžius.

Turėdama 100 kartų vaizdo priartinimo galimybę, „Galaxy S22 Ultra“ kamera tampa ne tik pajėgiausia, bet ir pačia sumaniausia iš kada nors montuotų „Samsung“ telefonuose.

„Galaxy S22 Ultra“ įdiegtas 4nm technologijos lustas bei 45W itin greitą įkrovimas.

„Galaxy S22 Ultra“ yra 128GB, 256GB ar 512GB dydžio atminties bei fantomo juodos, fantomo baltos ir tamsiai raudonos spalvos.

„Galaxy S22 Ultra“ su 128 GB, 256 GB bei 512 GB vidine atmintimi atitinkamai kainuoja 1259, 1359 ir 1459 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas