Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ pristatė poetiškai auksinės spalvos „Galaxy S9“ ir „S9+“ telefonus

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“, mėgstanti kurti poetiškus pavadinimus savo išmaniųjų telefonų spalvoms, „Galaxy S9“ linijos gamą papildė ryto auksiniais korpusais. Iki šiol perkant vasario pabaigoje Lietuvoje pristatytą telefoną buvo galima pasirinkti iš vidurnakčio juodos, koralų mėlynos ar alyvų violetinės spalvos. Auksinius „Galaxy S9“ ir „S9+“ modelius pirkėjai gali įsigyti nuo birželio 25 d., rašoma pranešime spaudai.
„Samsung Galaxy S9“ ryto auksinė spalva
„Samsung Galaxy S9“ ryto auksinė spalva / Gamintojo nuotr.

„Naujausios tendencijos rodo, kad vartotojams vis svarbiau išreikšti savo stilių ne tik apranga, bet jį pabrėžti ir naudojamais išmaniaisiais įrenginiais. Telefonas tampa ne tik technologija, asmeniniu asistentu, bet ir stiliaus akcentu. Būtent tai mus ir paskatino pasiūlyti didesnį ryškių, stilingų spalvų pasirinkimą, kurios atspindi naujausias stiliaus tendencijas“, - sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Ryto auksinės spalvos „Galaxy S9“ ir „S9+“ modelis yra pirmasis kompanijos įrenginys padengtas aksominio blizgesio apdaila, kuri telefonui suteikia subtilų spindėjimą.

Pirkėjai Lietuvoje galės įsigyti 64GB arba 256GB atminties „Galaxy S9“ ir „S9+“ modelius su naujos auksinės spalvos korpusais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai