Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Telefono priedai, kurie yra naudingesni nei manote

Šiandien, kai telefonuose naudojamas dirbtins intelektas, jie tapę neatsiejama mūsų kasdienybės dalimi. Įvairiausių prekinių ženklų, tokių kaip Samsung, Huawei ar Apple telefonai yra naudojami milijonų žmonių visame pasaulyje.
Telefono priedai, kurie yra naudingesni nei manote
Telefono priedai, kurie yra naudingesni nei manote / „Senukai.lt“ nuotr.

Tačiau apie tai, koks platus yra telefonų priedų pasirinkimas ir kaip jie gali palengvinti kasdienes užduotis, susimąsto tik nedaugelis. Fotografuojate, žaidžiate, o gal daug dirbate? Mobilieji telefonai įvairių priedų, su kuriais visas užduotis atliksite patogiau, greičiau ir kokybiškiau.

Mobilūs telefonai mums suteikia galimybę palaikyti ryšį su pasauliu, o priedai – komfortą naudojant jų funkcijas. Kiekvienas ieško savo gyvenimo būdui tinkamiausių įrenginių ir nori išvengti papildomų išlaidų. Dalijamės kai kuriais telefonų priedais, apie kuriuos galbūt dar nežinojote.

Išmanieji telefonai ir jų priedai

Rinkinys vaizdo turinio kūrimui Boya BY-VG330

„Senukai.lt“ nuotr./Telefono priedai, kurie yra naudingesni nei manote
„Senukai.lt“ nuotr./Telefono priedai, kurie yra naudingesni nei manote

Telefonai naudojami internetinėms transliacijoms, susitikimams bei vaizdo turiniui kurti. Būtent tam pritaikytas ir išmaniųjų telefonų priedas Boya BY-VG330, suteikiantis galimybę pagerinti vaizdo turinio kokybę. Šis įrenginys pateisins tiek profesionalių vaizdo kūrėjų, tinklaraštininkų, tiek ir mėgėjų lūkesčius.

Rinkinį sudaro kondensacinis mikrofonas, išmaniojo telefono laikiklis, rutulinė galvutė, reguliuojamas teleskopinis vamzdis ir mažas trikojis. Mikrofonas padeda išvengti triukšmo ir užtikrina kokybišką garso įrašymą. Telefonas yra tvirtai užfiksuojamas laikiklyje – tai garantuoja, kad jūsų kadras bus stabilus. Trikojis leidžia pastatyti telefoną norimu atstumu, o rutulinė galvutė – pasukti jį bet kokiu reikiamu kampu.

Lengvas ir kompaktiškas Boya BY-VG330 puikiai tiks filmavimui tiek lauke, tiek patalpoje. Tai universalus įrenginys, kuris tinka įvairių gamintojų telefonams, tik keliais išskirtiniais atvejais gali prireikti adapterių.

Sterilizatorius Sandberg UV Sterilizer Wireless

Telefonus naudojame labai dažnai – liečiame rankomis bei glaudžiame prie veido, todėl ant jų susikaupia itin daug bakterijų. Šią problemą išspręsti padės sterilizatorius Sandberg UV Sterilizer Wireless.

„Senukai.lt“ nuotr./Sterilizatorius
„Senukai.lt“ nuotr./Sterilizatorius

Tai yra dėžutė, kurioje skleidžiama UV šviesa 360° kampu dezinfekuoja įdėtą telefoną, ausines, akinius, raktus ir netgi papuošalus. Šis sterilizatorius ne tik efektyviai naikina ant daiktų esančias bakterijas, bet ir įkraus jūsų telefoną, jei jis suderinamas su „Qi“ belaidžio įkrovimo parinktimi.

Galima rinktis skirtingas dezinfekavimo programas – 1 minutės greitąją arba 5 minučių ilgąją. Taip pat dėžutėje yra papildoma aromato skleidimo funkcija. Šiuo sterilizatoriumi galima dezinfekuoti kiekvieną telefoną, kurio dydis atitinka dėžutės matmenis.

Apšvietimo komplektas Digipower Vlogging Kit My Story Personal 10

Jau seniai telefonai tapo nepakeičiamu vaizdo turinio kūrimo įrankiu, pradeda rimtai konkuruoti su profesionaliais fotoaparatais. Su telefonu sukurti vaizdai yra naudojami ne tik asmeniniams, bet ir darbo tikslams, socialinėms medijoms bei reklamai.

„Senukai.lt“ nuotr./Apšvietimo komplektas
„Senukai.lt“ nuotr./Apšvietimo komplektas

Visi žinome, kad nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę pagerina apšvietimas, o tai padaryti galima su Digipower Vlogging Kit My Story Personal 10. Šį komplektą sudaro 10 colių žiedinė LED lempa su 3 skirtingais šviesos režimo nustatymais bei reguliuojamu ryškumo lygiu.

Patogų fotografavimą užtikrins lankstus telefono laikiklis bei belaidis nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis iki 30 pėdų atstumu pradėti ir baigti vaizdo įrašą neliečiant telefono. Su šiuo apšvietimo rinkiniu sukursite kokybišką video turinį ar Tik Tok įrašą.

Žaidimų pultas Kingston

„Senukai.lt“ nuotr./Žaidimų pultas
„Senukai.lt“ nuotr./Žaidimų pultas

Išmanieji telefonai jums asocijuojasi su galimybe žaisti žaidimus? Jų pasirinkimas yra itin platus, o žaisti bus daug patogiau su žaidimų pultu Kingston. Įrenginys apsaugo ir įkrauna jūsų telefoną bei suteikia galimybę patogiai naudotis specialiais, žaidimams skirtais valdikliais.

Žaisti su Kingston yra itin paprasta – tereikia įdėti telefoną į įrenginio dėklą ir užfiksuoti. Daug žaidžiant, telefonų baterija greitai išsenka. Šis pultas yra įkraunamas, todėl galėsite žaisti nesibaimindami, kad jūsų telefonas išsikraus.

Įrenginys yra lengvas ir patogus nešiotis su savimi. Jo svoris su baterija – vos 233 g. Šis Kingstone gaminys tiks visiems telefonams, kurių ilgis siekia nuo 129 mm iki 172 mm.

Ekrano rašiklis Logitech Crayon Digital Pencil for iPad

„Senukai.lt“ nuotr./Ekrano rašiklis
„Senukai.lt“ nuotr./Ekrano rašiklis

Šiuolaikinės technologijos tobulėja ir kuria patogią vartotojo sąsają tam, kad būtų galima dar laisviau naudotis išmaniaisiais įrenginiais. Toks inovatyvus, modernus ir leidžiantis išreikšti savo idėjas per elektroninį įrenginį iPad yra ekrano rašiklis Logitech Crayon Digital Pencil for iPad.

Su juo galima sukurti unikalius brėžinius, pažymėti PDF failus bei rašyti ar piešti ranka, naudojant skirtingus spalvų tonus, linijų stilius, atspalvius arba piešimo technikas. Logitech Crayon Digital Pencil for iPad veikia su programomis, palaikančiomis Apple Pencil. Jų pasirinkimas yra itin platus, todėl galite akimirksniu pradėti mokytis, bendradarbiauti ir kurti su savo iPad.

Telefonai ir jų funkcijos taps dar patogiau naudojamos pasirinkus jums reikalingus priedus. Šiuos ir daugelį kitų telefonų priedų rasite ir Senukai.lt el. parduotuvėje. Išsirinkite ir džiaukitės patogia kasdienybe!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas